Bedankt voor dit bezoek. Viruswaarheid gaat door als Voorwaarheid!

Avalon Community

*Project Avalon
​nurture the future*

 

WE TRIBE TOGETHER
Bij Project Avalon in Den Hoorn kom je om te verbinden. Met jezelf, met de natuur, met elkaar. Met 140 boom- en plantsoorten is het een oase van diversiteit, midden in de Randstad. Je komt hier om te verstillen, om je te voeden en om inspiratie op te doen.

Je bent welkom, waar je ook bent op je weg. Avalon is een creatieve broedplaats, een centrum voor positieve gezondheidszorg en een leerplek waar zowel kinderen als volwassenen ontdekken en leren in samenspel met de natuur.

 

WE VIBE TOGETHER
Lees meer over wie we zijn
Project Avalon wordt gedragen door een groep vrouwen. We delen de missie om het land waarop we leven open te stellen voor wie dat nodig heeft en mensen en groepen te inspireren om in hun kracht te gaan staan. Zo leveren we samen een constructieve bijdrage aan het grotere geheel.

 

WE THRIVE TOGETHER
Honderden mensen en kinderen komen op dit land. Om te leren over biodiversiteit, over gelijkwaardige besluitvorming, over hun creatiekracht, over voeding. Met onze plek hopen we anderen te inspireren. We staan open voor vragen, om anderen te helpen, en zorgen voor laagdrempelig aanbod voor mensen die dat goed kunnen gebruiken. Samen gaan we voor een aardewaardig bestaan. Wat dat allemaal oplevert?

Meld je aan voor de nieuwsbrief