Bedankt voor dit bezoek. Viruswaarheid gaat door als Voorwaarheid!

De situatie anders belicht: een andere waarheid

Door Nadia Duinker

Pro-Poetin zijn of kritisch op de reactie en berichtgeving van de westerse landen, die allemaal maar al te snel wapens die kant op sturen en ineens doen alsof ze ene reet geven om mensenrechten, zijn wel twee verschillende dingen. Oorlogen worden ons continu onder valse voorwendselen verkocht. Daarin zijn geen goede- en slechteriken. Wij, vanuit het westen, komen de Oekraïners niet redden met onze interventie. Internationale politiek en bemoeienis zijn drijvers van dit soort escalatie. Politiek wil oorlog, om redenen die ze niet transparant met ons delen, en de burger is altijd het slachtoffer. Poetin is niet de enige bad guy in dit verhaal. Al wilt iedereen graag zijn vinger kunnen wijzen om zijn eigen handen in onschuld te wassen. Resultaat: nog meer verdeling.

Zo doen dit soort artikelen dat ook met mensen die het mainstream narratief bevragen. Dat mag tegenwoordig niet meer. Surprise surprise. Er is maar een versie van het verhaal dat iedereen moet geloven. In dit geval  is dat: Poetin is een gevaarlijke psychopathische dictator en het vrije westen doet haar best om de situatie en de rechten van haar Europese burgers te beschermen. De reddertjes.

Bullshit. Het westen wist verdomd goed wat een uitbreiding van de NATO voor gevolgen kon hebben en hebben desondanks keer op keer gekozen om gemaakte afspraken te verbreken. In de tussentijd, terwijl alle mensen de andere kant op kijken, is het vrije westen druk bezig met het consolideren van hun machtspositie voor toekomstige “pandemieën” en wereldrampen om de rechten van het volk nog sneller en makkelijker te kunnen ontnemen. Maar die schending van mensenrechten daar lijkt niemand zich druk over te maken. Het is tenslotte voor onze eigen veiligheid. Er is meer dan het narratief en de framing van de overheid en hun waakhonden van de media. Je moet alleen iets verder kijken. 

Raad van Europa heeft resolutie 2361 aangepast en heeft geen bezwaar meer tegen verplicht vaccineren

 • EU heeft per 1 juli 2022 de “wetgeving” voor de verplichte EU COVID 19 Certificaten bekend gemaakt die alle vrijheden ontnemen als je geen QR covid certificaat hebt.
  Kuipers zal deze EU “wet” in mei 2022 ondertekenen. Als er een meerderheid van lidstaten is, wordt gedwongen vaccinatie ingevoerd!
 • Eind 2022/2023 komt er een digitale currency. Niemand kan dan nog bij zijn/haar geld!
 • De EU legt zonder overleg een digitaal ID op aan elke EU burger.
  Kijk maar eens in “mijn overheid, digiD” hij staat er al bij!
 • Alle geldautomaten worden in de komende tijd vervangen voor QR code geldautomaten.
 • De EU / “Nederlandse overheid” bereidt voor iedere burger een klimaat CO2 quotum voor!
  Teveel gas verbruikt, dan b.v. een week niet rijden. Teveel gereden, minder electra verbruiken etc., etc.

 

Totale controle afgedwongen via angstcampagnes? Nee joh.. complottheorieën. De overheden hebben allemaal het beste met ons voor en vertellen ons the whole truth and nothing but the truth, so help me God.

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief