Bedankt voor dit bezoek. Viruswaarheid gaat door als Voorwaarheid!

Dick Benschop

Door Mr. Jeroen Pols

 

Deze column verscheen eerder in De Andere Krant van 02-07-2022

 

“Wij zijn bezig Nederland naar de vernieling te helpen! Doet u mee?
Wij zoeken een landverrader die geschikt is voor navolgende positie: u gaat leidinggeven aan de derde luchthaven van Europa, meermaals uitgeroepen tot een van de beste ter wereld met bijna 80 miljoen passagiers per jaar. De trots van Nederland. Het is uw opdracht om dit gezonde en florerende bedrijf in de vernieling te draaien. Dat doet u door de passagiers een ellendige en miserabele start van hun welverdiende vakantie te bezorgen. U heeft ervaring in het saboteren van processen en het oneindig treiteren van mensen, zodat vliegen een afschrikwekkende ervaring wordt.” 

Dick Benschop was duidelijk de gedoodverfde kandidaat. Als PvdA-politicus heeft Dick als geen ander de kennis om de samenleving de vernieling in te helpen. Daarnaast is hij trots lid van het World Economic Forum (WEF) en de door Rockefeller opgerichte Tripartite Commissie. Net als Jeffrey Epstein en Rob Jetten is hij opgeleid in mensonterende en achterbakse tactieken. En ere wie ere toekomt, Dick ging voortvarend te werk en inmiddels ondergaan reizigers liever een klysma dan dat ze via Schiphol reizen. Dick simuleert met knap toneelspel al maandenlang een onoplosbaar personeelstekort. De rijen met wanhopige mensen groeien met de dag. Passagiers stappen inmiddels met hun bagage uit bij de afrit van de snelweg om aan te schuiven. Veel reizigers kwamen vervolgens ruim vijf uur eerder in de hoop om, ondanks de inspanningen van Dick, toch hun vlucht te kunnen halen. Dat was niet de bedoeling, dus voerde Dick een nieuwe regel in dat reizigers maximaal drie uur eerder mogen inchecken. Duizenden mensen missen hun vlucht alsnog. 

En toch gelooft een groot deel van Nederland nog steeds dat Dick gewoon een incompetente prutser is. Dat is begrijpelijk, want het is geen geheim meer dat politici vooral bestaan uit corrupte non-valeurs. En daarbij, wie kan er nou geloven dat er mensen zouden bestaan die zo intrinsiek slecht zijn, dat zij opzettelijk de welverdiende vakantie van medeburgers verzieken? Die ervan genieten om mensen tot wanhoop te drijven? Dick is het levende bewijs dat ze bestaan. Terwijl u en ik met kloppende slapen van de stress in de rij staan, besluit Dick om met zijn gezin op vakantie te gaan nadat hij eerst nog even met een privéjet nieuwe instructies haalde bij zijn werkgever in Davos. De tent staat in brand en Dick ligt tevreden aan het strand met een cocktail. 

Schiphol verwerkte voor de start van de coronacrisis moeiteloos meer dan 80 miljoen passagiers per jaar. Nadat dit aantal door overheidsterrorisme met kolderieke maatregelen in 2020 en 2021 meer dan halveerde, is de verwachting voor 2022 met 60 miljoen reizigers nog steeds niet op het oude niveau. En nu zou Schiphol ineens verleerd hebben om deze aantallen te verwerken. Nee, Dick werkt als directeur van een van de succesvolste luchthavens aan het ontmoedigen van vliegreizen. Het doel is in 2029 alle regionale vliegvelden te sluiten en 2050 voorlopig helemaal te stoppen totdat elektrisch aangedreven toestellen beschikbaar zijn. Een complottheorie? Nou nee. Voor wie bereid is op onderzoek te gaan, is deze informatie allemaal hidden in plain sight op officiële websites te vinden.

Op dit moment zijn op vliegvelden over de hele wereld van Buenos Aires tot Düsseldorf dezelfde taferelen te zien. Vaak met andere excuses, zoals een computerstoring in Genève, stakingen georganiseerd door collaborerende vakbonden in Duitsland en in Groot-Brittannië is het net als bij Dick een personeelstekort. De uitkomst is toevallig altijd dezelfde, namelijk het schrappen van tienduizenden vluchten. 

Dit scenario is terug te vinden op pagina 77 van Klaus Schwabs boek The Great Reset: “Social distancing-maatregelen, zeer beperkte tot geen handbagage, lange wachttijden en andere potentieel onaangename maatregelen moeten de hele reiservaring tot een afschrikwekkende ervaring maken.” We hebben hier te maken met de anti-menselijke agenda van een totaal verknipte sekte en het treurige is dat deze psychopaten met een levenswerk bezig zijn om hun ideale wereld te scheppen. Vrolijke mensen die genieten van een vakantie hebben daarin geen plaats.

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief