Bedankt voor dit bezoek. Viruswaarheid gaat door als Voorwaarheid!

Israëlische Professor Ehud Qimron aan Ministerie van Volksgezondheid

“Het is tijd om uw falen toe te geven”

 

10 januari 2022

 

Het volgende artikel van Prof. Ehud Qimron, MD, een professor in de geneeskunde aan de Universiteit van Tel Aviv, verscheen in het Israëlische dagblad Ha’aretz, op 6 januari 2022.

 

“De waarheid over het coronavirusbeleid staat op het punt onthuld te worden. Wanneer de destructieve concepten één voor één ineenstorten, zit er niets anders op dan de deskundigen die het beheer van de pandemie hebben geleid te vertellen: dat hebben we u toch gezegd.”

 

Twee jaar te laat beseft u eindelijk dat een luchtwegvirus niet te verslaan is en dat elke poging daartoe gedoemd is te mislukken. U geeft het niet toe, omdat u de afgelopen twee jaar bijna geen enkele fout hebt toegegeven, maar achteraf gezien is het duidelijk dat u in bijna al uw acties jammerlijk gefaald hebt en zelfs de media hebben inmiddels moeite om het door u gecreëerde schandaal te verhullen.

U weigerde toe te geven dat de infectie optreedt in golven die uit zichzelf wegebben, ondanks jarenlang vergaarde observaties en wetenschappelijke kennis. U stond erop elke druppel van een golf uitsluitend aan uw daden toe te schrijven, en zo, via valse propaganda ‘overwon u de plaag’. En opnieuw versloeg u haar, keer op keer weer.

U weigerde toe te geven dat massaal testen ineffectief is, ondanks het feit dat dit expliciet vermeld staat in uw eigen noodplannen (Pandemic Influenza Health System Preparedness Plan, 2007, blz. 26).

U weigerde toe te geven dat natuurlijke genezing meer bescherming biedt dan een vaccin, ondanks bestaande kennis daarover en waarnemingen waaruit blijkt dat niet-genezen gevaccineerden een grotere kans lopen besmet te raken dan genezen mensen. U weigerde toe te geven dat gevaccineerden besmettelijk zijn, ondanks de observaties. Op basis hiervan hoopte u kudde-immuniteit te bereiken middels vaccinatie – en ook daarin faalde u.

U stond erop het feit te negeren dat de ziekte tientallen malen gevaarlijker is voor risicogroepen en oudere volwassenen, dan voor jongeren die niet tot de risicogroepen behoren, ondanks de al in 2020 uit China stammende bevindingen.

U weigerde de adviezen in de Barrington Declaration, ondertekend door meer dan 60.000 wetenschappers en medische professionals, en andere verstandige programma’s over te nemen. U koos ervoor om hen belachelijk te maken, te belasteren, [hun verklaringen] te verdraaien en hen in diskrediet te brengen. In plaats van de juiste programma’s en mensen, hebt u ongekwalificeerde professionals gekozen om de epidemie doeltreffend te leiden (fysici als hoofdadviseurs van de regering, dierenartsen, veiligheidsagenten, mediamensen enzovoort).

U hebt geen effectief systeem opgezet voor het melden van bijwerkingen van de vaccins, en meldingen over bijwerkingen zijn zelfs van uw Facebook-pagina verwijderd. Artsen waken ervoor een verband te leggen tussen bijwerkingen en het vaccin, omdat u hen anders vervolgt, zoals u met sommige van hun collega’s hebt gedaan. U heeft vele meldingen van veranderingen in de menstruatie-intensiteit en menstruatie-cyclustijden genegeerd.

U verborg gegevens die objectief en correct onderzoek mogelijk maken (zo verwijderde u bijvoorbeeld de gegevens van de op de luchthaven Ben Gurion geteste personen). In plaats daarvan koos u ervoor om niet-objectieve artikelen te publiceren, samen met senior stakeholders van Pfizer, over de effectiviteit en veiligheid van vaccins.

 

Onomkeerbare schade aan het vertrouwen

Vanuit de hoogte van uw overmoed hebt u echter ook het feit genegeerd dat de waarheid uiteindelijk zal worden onthuld. En ze begint onthuld te worden. De waarheid is dat u het door het volk in u gestelde vertrouwen tot een ongekend dieptepunt hebt gebracht, en dat u uw status als bron van autoriteit hebt uitgehold.

De waarheid is dat u honderden miljarden shekels hebt verbrand zonder enig resultaat – voor het publiceren van intimidatie, voor ineffectieve tests, voor destructieve lockdowns en voor het verstoren van het normale leven, gedurende de afgelopen twee jaar.

U hebt het onderwijs van onze kinderen en hun toekomst vernietigd.

U hebt ervoor gezorgd dat kinderen zich schuldig en bang voelen, roken, drinken, verslaafd raken, voortijdig schoolverlaten en ruzie maken, zoals schooldirecteuren in het hele land getuigen.

U hebt de bestaansmiddelen, de economie, mensenrechten, en de geestelijke en lichamelijke gezondheid geschaad.

U hebt collega’s belasterd die zich niet aan u overgaven, u hebt de bevolking tegen elkaar opgezet, de samenleving verdeeld en het discours gepolariseerd.

U hebt, zonder enige wetenschappelijke basis, mensen die ervoor kozen zich niet te laten vaccineren, gebrandmerkt als vijanden van het volk en als verspreiders van ziekten.

U bevordert, op ongekende wijze, een draconisch beleid van discriminatie, rechtsonthouding en buitensluiting van mensen, waaronder kinderen, op grond van hun medische keuze. Een scheiding die elke epidemiologische significantie ontkent.

Wanneer u het destructieve beleid dat u doordrukt vergelijkt met het verstandige beleid van andere landen, kunt u duidelijk zien dat de verwoesting die u hebt aangericht alleen maar meer slachtoffers heeft gemaakt dan alleen diegenen die kwetsbaar zijn voor het virus. De economie die u hebt geruïneerd, de werklozen die u hebt veroorzaakt, en de kinderen wier onderwijs u hebt vernietigd – dat is de overtollige slachtoffers wat uitsluitend het gevolg is van uw handelen.

Er is momenteel geen medische noodtoestand, maar u bent al twee jaar bezig een dergelijke toestand te cultiveren, vanwege uw lust naar macht, budgetten en controle.

De enige noodtoestand is nu dat u nog steeds beleid invoert en enorme budgetten beheert voor propaganda en bewustzijnsmanipulatie, in plaats van deze te gebruiken om de gezondheidszorg te versterken.

Deze noodtoestand moet stoppen!

 

Professor Udi Qimron, Faculteit der Geneeskunde, Universiteit van Tel Aviv

 


 

Zie ook:

Gepubliceerd in homepage-sliderCorrupt Public HealthGovernment OverreachMedical Ethics – Human RightsPropaganda — CensorshipVaccine ControversiesEpidemics

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief