Bedankt voor dit bezoek. Viruswaarheid gaat door als Voorwaarheid!

Zweden Corona Update

Van onze correspondent in Zweden
20 september 2020

Ook hier wordt de PCR test gebruikt, dat moet namelijk van de WHO. Zweden gebruikt echter een ander merk/soort dan bijvoorbeeld in Nederland. Er zijn hier ook goedgekeurde zelftesten verkrijgbaar omdat de afstanden erg groot zijn en het aantal testlocaties vrij beperkt. Het animo om te testen is vrij klein omdat er niemand ziek is of sterft. 

Onnauwkeurige test

Het Zweedse RIVM zegt wel dat het aantal werkelijke besmettingen lager ligt dan het aantal positief-getesten omdat de test nogal onnauwkeurig is. Het aantal besmettingen is al een paar keer naar beneden bijgesteld, vorige week zelfs met 3000 minder. Ook het aantal Corona doden is al een paar keer naar beneden bijgesteld. 

Het gaat om aantal zieken of mensen die sterven

Anders Tegnell (Zweedse Jaap van Dissel) leidt de hele crisis en hij trekt zich niets van de hoeveelheid positief getesten aan. Hij kijkt puur naar hoeveel mensen er daadwerkelijk ziek worden of sterven. En dat zijn er heel weinig, op sommige dagen zelfs niemand. Ja, hij maakt wel de officiële cijfers bekend omdat dat moet van de WHO, maar hij zegt er dan wel altijd bij dat het in werkelijkheid niet zo erg is. Hij heeft ook gezegd dat het al bijna een maand niet meer mogelijk is om iemand te besmetten. Wel vraagt hij om rekening te blijven houden met ouderen en zwakkeren. 

Antilichamen tegen het Coronavirus

Verder is alles hier goed, alles is hier nog steeds rustig en iedereen leeft zoals het voor de pandemie was. Het Zweedse RIVM zei eergisteren dat uit recent bloedonderzoek van de bloedbanken is gebleken dat 92% van de mensen die in Zweden wonen allemaal antilichamen hebben tegen het huidige Coronavirus. Zou dat in andere landen ook niet zo zijn? Zelfs na 4 maanden hebben 84% van de mensen nog antilichamen.

Andere geluiden

Eveneens werd eergisteren op een Zweedse web-tv een wetenschapper geïnterviewd en gevraagd of de coronacrisis misschien in scene is gezet. Niks complottheorie, wordt gewoon over gepraat. Hij gaf er natuurlijk niet een direct antwoord op maar aan zijn antwoord merkte je duidelijk dat hij vond dat de maatregelen niet in overeenstemming waren met wat er wetenschappelijk bekend is.

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief