Bedankt voor dit bezoek. Viruswaarheid gaat door als Voorwaarheid!

Financiële steun

Gedurende 2,5 jaar hebben onze donateurs het mogelijk gemaakt dat stichting Viruswaarheid zich kon inzetten in de rechtbanken in Nederland en soms ook in België. Samen hebben we gedaan wat we konden om binnen het rechtssysteem, het onrecht te bewijzen.

Op dit moment kun je helaas geen donatie meer doen om ons te ondersteunen. De reden hiervoor is dat ING onze bankrekening eenzijdig heeft opgeheven en onze rechtspraak ING daarvoor in het gelijk heeft gesteld. Zie ook onze rechtszaak hierover tegen de ING.

Tot nu toe hebben we geen bank bereid gevonden een nieuwe rekening voor ons te openen. Maar zodra dat wel gelukt is, hopen we ook weer op jullie financiële steun te mogen rekenen.

Hoe nu verder?

Je kunt ons wel steunen door onze publicaties op Voorwaarheid.nl en de video’s op Videowaarheid.nl in je netwerk te delen. Want het is belangrijk om in het licht te zetten dat wat niet gezien mag worden.

En wil je graag financiële steun geven, doneer dan aan één van de andere nieuwe media kanalen die dat ook goed kunnen gebruiken.

Onderstaand is een aantal media kanalen weergegeven waar we veel mee samen werken. Er zijn er natuurlijk nog veel meer die goed werk verrichten, dus maak je eigen keuze.

 

Bedankt voor jullie onvoorwaardelijke steun! Samen sterk!

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief