Bedankt voor dit bezoek. Viruswaarheid gaat door als Voorwaarheid!

Hoe kan ik helpen?

Van verschillende kanten krijgen we de vraag hoe mensen ons kunnen ondersteunen en waar ze kunnen doneren.Je steunt VoorWaarheid het best door onze video’s en berichten met vrienden, op social media en je tijdslijn te delen; lokale netwerken op te bouwen; met cash geld te blijven betalen; Woo-verzoeken in te dienen; aangiftes te doen; naar demonstraties te komen; creatief te blijven; goed voor jezelf en dierbaren te zorgen en veel te lachen en genieten.
Ook zijn vrijwilligers altijd welkom, want er is zo ongelooflijk veel te doen om onze vrijheden en mensenrechten te beschermen. Onder vacatures vind je de activiteiten waar we je hulp goed kunnen gebruiken.

Sinds ING onze bankrekening heeft opgezegd, is het (tijdelijk?) niet meer mogelijk VoorWaarheid financieel te steunen. Onze rechtszaken en andere geld behoevende zaken staan daarom op een laag pitje. We blijven deze drastische vorm van censuur echter aanvechten, maar tot VoorWaarheid weer over een bankrekening beschikt, kunnen we geen donaties ontvangen.

Als je wilt doneren scan dan de QR

OF

Swift: BUNQNL2AXXX
IBAN: NL92 BUNQ 2097 3278 50

Wil je Willem en Dorien persoonlijk ondersteunen, dan kan dat via WillDoFreedom.com
We zijn ongelooflijk dankbaar voor elk geschenk, maar willen uitdrukkelijk vermelden dat deze donaties niet aan VoorWaarheid zijn, maar natuurlijk voeren Willem en Dorien ook persoonlijk rechtszaken en daar kun je ze o.a. bij steunen.

Hoe of wat je ook bijdraagt, we zijn je heel dankbaar voor elke constructieve inbreng in dit moeizame gevecht voor liefde, vrede en vrijheid.

Ons back-up middel tegen censuur is ons kanaal op Telegram. Je kunt je hier eenvoudig voor aanmelden, zodat je altijd op de hoogte blijft!

Meld je aan voor de nieuwsbrief