Bedankt voor dit bezoek. Viruswaarheid gaat door als Voorwaarheid!

Toespraak van Steve Kirsch op de CDC-vergadering COVID-vaccinatie voor kinderen

Door Steve Kirsch, 19 mei 2022

Dit artikel is voor u vertaald vanuit het Engels. De originele tekst vindt u hier.

Ik was uitgekozen om een commentaar van drie minuten te geven op de ACIP-vergadering van vandaag (19 mei). Dit is de adviescommissie voor vaccins van de CDC [ het Amerikaanse RIVM, red]. Dit is wat ik ga zeggen tijdens het onderdeel Public Comments om 13.00 uur EDT

Hier vindt u de link voor de agenda en de livestream[livestream is niet meer actief, red.]. U kunt dit live volgen op 19 mei 2022. Het doel van de vergadering is om de COVID-booster voor kinderen van 5 tot 11 goed te keuren.

De vergadering begint om 11:00 uur oostelijke tijd. De openbare commentaarronde begint om 13.00 uur EDT.

Helaas is mijn persoonlijke ervaring dat mijn toespraak geen verschil zal maken. Ik weet zeker dat ze unaniem de booster zullen goedkeuren voor kinderen van 5 tot 11 jaar. Ik ben er zeker van dat geen van hen mij zal vragen om de gegevens te zien. Geen van hen zal hun gegevens openbaar maken omdat ze die niet hebben. Dat kan ik u garanderen

Maar ik heb al vroeg geleerd dat niemand ooit een schaakpartij heeft gewonnen door op te geven. Dus ik heb tenminste mijn deel bijgedragen om de levens van onze kinderen te redden.

Mijn toespraak van drie minuten

Hallo. Mijn naam is Steve Kirsch. Ik ben directeur van de Vaccine Safety Research Foundation [Stichting Onderzoek Vaccinveiligheid, red.]. Ik heb geen belangenverstrengelingen.

Ik verzoek u dringend de boosters niet goed te keuren, omdat we nu beschikken over nieuwe observatiegegevens uit eerste hand die heel duidelijk aantonen dat het vaccin méér kinderen doodt, dan het redt.

Maar u moet mij niet op mijn woord geloven.

Er is een eenvoudige “lakmoesproef” die elk lid van de commissie zou moeten doen vóór deze stemming.

En u moet dit onderzoek doen omdat de data van het CDC over sterfgevallen  van mensen onder de 25 jaar niet compleet zijn sinds januari 2021. En deze CDC-data tonen niet de vermoedelijke  COVID- vaccinsterfgevallen. Hier zijn geen post-marketing gegevens over.

Kortom, de regering heeft u niet de belangrijkste gegevens die u nodig hebt om een oordeel te vellen verstrekt. Ze zijn ervan uitgegaan dat de vaccins geen enkel sterfgeval hebben veroorzaakt. Dat is gewoonweg niet waar.

De ENIGE manier om de gegevens te krijgen die u nodig hebt, is uw eigen post-marketing onderzoek te doen.

Gelukkig is er een gemakkelijke manier om dit te doen en ik wil de methode die ik heb gebruikt met u delen. U kunt mijn methode kopiëren of uw eigen methode bedenken.

Dit is wat ik deed….

Ik heb honderdduizenden volgers op sociale media.

Ik vroeg mijn volgers: “Ken je kinderen die zijn overleden sinds januari 2020? Hoeveel zijn er gestorven aan COVID? Hoeveel zijn er misschien gestorven aan het vaccin?”

Herinneringen daaraan zouden geen significante vertekening moeten opleveren, omdat een sterfgeval bij een kind als gevolg van COVID of het vaccin een gebeurtenis is die niemand vergeet. Dus zelfs als er een vertekening is door herinneringen aan recentere gebeurtenissen, dan beïnvloedt die vertekening beide opties in gelijke mate.

Als COVID en het vaccin hetzelfde sterftecijfer hebben, zouden we verwachten dat er vier keer zoveel doden door COVID worden gerapporteerd als door het vaccin, aangezien de periode voor COVID meer dan vier keer zo lang was als voor het vaccin voor deze leeftijdsgroep (29 maanden versus 7 maanden).Steve

Als het CDC gelijk heeft door te stellen dat de mRNA-vaccins geen sterfgevallen hebben veroorzaakt, zouden de cijfers zeer vertekend moeten zijn met tientallen COVID-doden en 0 vaccindoden.

Wat ik vond was precies het tegenovergestelde:

  1. Er werden geen sterfgevallen gemeld als gevolg van COVID, maar wel  6 sterfgevallen waarvan wordt aangenomen dat ze verband houden met het vaccin.
  2. Alle 6 sterfgevallen waren onverwacht en gebeurden bij voorheen gezonde kinderen, kort na vaccinatie.
  3. In 80% van alle gevallen werd autopsie verricht.

Ik ben graag bereid de details van elk van deze onverklaarde sterfgevallen met het comité te delen, zodat u uw eigen onafhankelijke onderzoek kunt doen en ook de autopsierapporten kunt inzien. Geen van deze sterfgevallen werd gemeld aan het VAERS-systeem [Amerikaanse database die bijwerkingen van vaccinaties bijhoudt, red.].

Als u het resultaat dat ik kreeg niet kunt verklaren, zou u deze boosters op dit moment niet moeten goedkeuren. Uit de gegevens die ik heb blijkt duidelijk dat de vaccins in deze leeftijdsgroep meer kwaad dan goed doen. Er is gewoon geen andere verklaring.

Het is niet moeilijk om dat zelf in te zien als u ervoor open staat. Wilt u de gegevens zien voordat u vandaag stemt?

Samenvatting

Ik ben de hele nacht opgebleven om dit te schrijven. Ik hoop dat het een verschil zal maken, maar ik ben niet optimistisch. De leden van de commissie luisteren doorgaans niet naar de opmerkingen van het publiek. Ik heb ze nog nooit iets zien zeggen over wat er tijdens de inspraakperiode is gezegd. Maar ik heb het tenminste geprobeerd.

Ik weet dat de voorzitter luistert, omdat ze me onderbrak toen ik de commissie beledigde in een eerder optreden. Maar ze negeert alles wat ik verder zeg.

Meld je aan voor de nieuwsbrief