Bedankt voor dit bezoek. Viruswaarheid gaat door als Voorwaarheid!

Het uiteenvallen van de voorgeschreven werkelijkheid

Door Nikos Frangiskatos,
geplaatst op zijn facebookpagina op 3 april 2022

 

Ik rui op, jij ruit op, wij hebben opgeruid.

Wat fijn dat de fase van de desintegratie is begonnen, het langzaam uiteenvallen van een voorgeschreven werkelijkheid. Terwijl Willem vandaag voor de tweede keer is vastgezet besefte ik mij dat men hem niet kan opsluiten. Hij is juist een vrijer mens dan wie dan ook, en een vrije geest is niet te vangen. Waar hij zich ook bevindt, hij is vrij en daarom zit hij vast. Ik denk sowieso dat er een misvatting is. Ik kan me goed voorstellen dat de waarheid ongemakkelijk kan zijn, maar om deze dan meteen opruiend te noemen? Laten we het onwelgevallig noemen, dat past wellicht beter in deze.

En de discussie over deze engel kan meteen stoppen daar waar hij namelijk als een van de eersten de moed had zich uit te spreken. Niet als dansleraar of een deskundige, maar als intelligent mens die ‘waarheid’ sprak, zo was mijn eerste kennismaking. En waarheid voel je. Intuïtief. En Willem zei medio 2020 wat elke gesponsorde arts in Nederland niet durfde te zeggen: ‘Het gaat door de lucht’. Iedereen wist het, maar Willem zei het. Een heldere waarschuwing die duizenden ouderen van de dood had kunnen redden, ware het niet dat de overheid toen al te druk bezig was om het eigen hachje te redden met haastige censuur. Zogenaamde crisismanagement. Als stank voor dank kwam de verkettering, de geschiedenis herhaalt zich.

Het wissen van sporen en het misleiden beginnen nu gelukkig via talloze WOB verzoeken aan de oppervlakte te komen. En deze verzoeken gaan overigens niet over Engel of desinformatie, maar over het misdadig gedrag van onze eigen beleidsmakers in het licht te zetten, om het even in het juiste perspectief te plaatsen. De echte opruiers van angst en bedrog. En zij wisten dat wij het wisten en wij wisten dat zij wisten dat wij het wisten. De uitzending van Blckbox met professor Theo Schetters van gister is niets meer dan een bevestiging. Van alles wat we al twee jaar weten.

Het uiteenvallen kenmerkt zich door het voor de bus gooien van mensen als Hugo de Jonge en Sybertje: politiek kannibalisme in de slangenkuil. En de bijbehorende paniek kenmerkt zich nu ook door het opsluiten van mensen die het spreekwoordelijke tapijt omhoog hielden zodat iedereen kon blijven zien wat eronder werd verborgen. Echter, bloedvlekken zijn ‘helaas’ niet zo makkelijk uit te wissen. Men verliest grip op de onzichtbare houdgreep die men denkt te hebben maar een mens heeft z’n grens, ook al zal deze bij velen blijkbaar nog geraakt moeten worden.

Voor sommigen lijkt het inmiddels allemaal voorbij. Stop met zeuren, ja er zijn slechte dingen gebeurd maar nu is alles weer goed ok. Loop maar weer door. Ja, doorlopen zal er zeker gedaan worden. Marcheren door de straten om het onrecht van een corrupte overheid zichtbaar te houden. We zijn allemaal Willem. We zeggen allemaal wel iets wat we niet hadden moeten zeggen en we rijden allemaal wel eens een scheve schaats maar een engel opsluiten heeft geen zin. Er staat namelijk altijd weer een nieuwe te wachten. Met 1000% zekerheid. Fijne avond nog.

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief