Bedankt voor dit bezoek. Viruswaarheid gaat door als Voorwaarheid!

Karaktermoord door de mainstream media

Verklaring van Eline van ‘t Noordende van Onrecht TV

 

Tien januari werd ik gearresteerd. Tijdens mijn 6 uur durende verhoor werd mij al duidelijk dat ik veroordeeld was. Voordat het verhoor klaar was vertelde de rechercheur al dat ik 3 dagen later voor de rechtbank moest verschijnen. Mijn advocaat greep hier op in en zei er wat van.
Mijn reactie hierop was: “Dus ik ben al veroordeeld zonder dat het verhoor klaar is.” De rechercheur verschoot van kleur.

Hierna heb ik nog 4 uur verhoor gehad. ‘s Avonds belde de officier van justitie nog naar mijn advocaat en zei dat het een schoonheidsfoutje was maar ook dat hij de hoogte straf zou gaan eisen.

19 januari

De rechter zei in zijn uitspraak twee keer dat hij vond dat hij een signaal af moest geven en dat hij ons daarom moest afstraffen. Wij zijn als voorbeeld gesteld.

Mijn mening: alles was al gepland en en het lag al vast wat de uitkomst zou zijn. Een signaal voor anderen om hen af te schrikken.

Mijn mening is, dat vind ik pas een bedreiging.

Hongerstaking

Mijn hongerstaking zal ik voortzetten. Zo lang als ik kan. Ik heb vanaf dat ik 18 jaar werd het recht te beschikken over mijn lichaam en dat te behouden. Ik zal doorgaan tot ik niet meer verder kan. Hoe dat eruit gaat zien weet ik niet, niemand kan in de toekomst kijken.

Ik geef met mijn hongerstaking een signaal af van zware onrecht die mij persoonlijk is aangedaan.
Een signaal naar de in mijn ogen kapotte rechtsstaat.
Een signaal dat de vrije pers aangetast wordt.
Een signaal dat er geen vrijheid van meningsuiting meer is in Nederland.

Bedreiging en intimidatie zijn gif voor onze democratie en rechtspraak, werd er verklaard in de rechtbank. We mogen dit niet normaal vinden, zeiden ze.

Het afstraffen met een bedreigende en intimiderende toon naar de onafhankelijke media die gestraft wordt om een signaal af te geven naar de maatschappij is het nieuwe normaal geworden.

Het spijt mij oprecht naar alle mensen, mijn kinderen, mijn familie, mijn vrienden en nog veel meer van wie ik heel veel van houd, maar ik ontvang geen bezoek in detentie van niemand behalve van mijn advocaat.

Via de redactie van Onrecht TV zal ik een ieder op de hoogte houden van mijn situatie. Onrecht TV zal doordraaien, ook zonder Max en mij. Mijn grote waardering gaat dan ook uit naar hen.

De onafhankelijke media zijn een zeer belangrijk spil in deze tijd van tirannie. Ook dat is mijn mening. Zij laten zien wat de propagandadraaiende mainstream mediakanalen bewust voor de maatschappij achter houden.

Tot slot

Bedankt iedereen voor de vele kaartjes en foto’s die ik krijg. Blijf daar ook mee doorgaan alsjeblieft.
Dag 12 van mijn hongerstaking. Het zal zwaar worden. Jullie steun helpt me door diepe dalen heen.

Nooit vergeten, in het woord revolutie zit het woord love.
Liefde zal overwinnen.
Blijf liefdevol en vreedzaam.

Heel veel liefs,
Eline

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief