Bedankt voor dit bezoek. Viruswaarheid gaat door als Voorwaarheid!

Onderzoeksresultaten

Deze rubriek bevat de uitkomsten en conclusies van onderzoeken die gedaan zijn om het bestaande narratief te bevestigen of te ontkrachten.

Er wordt een korte omschrijving van het rapport gegeven tezamen met de datum waarop het rapport gepubliceerd is. Door op de oranje button te klikken met ‘Bekijk rapport’ wordt het rapport in een nieuw scherm geopend.

Onderzoeksrapporten

Sterfterapport Viruswaarheid

In dit rapport wordt in gegaan op het vraagstuk van de sterfte in relatie tot het corona virus. Hoe ernstig was dit virus werkelijk? Heeft dit virus significante oversterfte veroorzaakt? In hoeverre laat het virus zich vergelijken met de griep? Was er hier echt sprake van een buitengewone situatie waardoor draconische maatregelen noodzakelijk waren, of blijkt dit toch niet het geval te zijn geweest?

11-2022

Rapport Immuniteit en Vaccinatie

Dit rapport behandelt de belangrijkste aspecten van immuniteit en vaccinatie in relatie tot COVID-19. Het richt zich op lezers die geïnteresseerd zijn in deze materie, maar niet noodzakelijkerwijs specialist zijn, met de bedoeling hen op de hoogte te brengen van de belangrijkste zaken rond dit thema en de stand van zaken (midden 2022).

18-10-2022

Aerosolen bij infectieziekten

Wat waren de historische redenen voor de weerstand tegen het erkennen van transmissie via de lucht tijdens de COVID-19 pandemie? Ons peer-reviewed Engelstalige artikel van professor Jose-Luis Jimenez gaat hier op in. In dit rapport treft u de Nederlandse bewerking daar van aan.

21-8-2022

Rapport infectierapport Viruswaarheid

In dit rapport wordt het infectieverloop, de effectiviteit van de PCR-test, de beleidsdoelen en het gebruik van de CoronaMelder-app onderzocht.

10-6-2022

Rapport ziekenhuiscijfers Viruswaarheid

In dit rapport wordt de belasting van de belasting van de zorg in coronatijd geanalyseerd.

Stephen Quay Bayesian Analysis of SARS-CoV-2

In dit rapport worden onderzoeksresultaten gepresenteerd van Steven C. Quay waarin hij aantoont dat SARS-CoV-2 niet ontstaan kan zijn vanuit zoönose, maar alleen kan zijn ontstaan door manipulatie in een laboratorium.

29-1-2021

De Kuipers Files

In dit rapport wordt een aantal beweringen die gedaan zijn door gezagsdragers onder de loep genomen.

PCR Test Onderzoeksrapport Viruswaarheid

In dit rapport worden onderzoeksresultaten gepresenteerd van Onderzoek naar de diagnostiek van covid-19 met behulp van PCR testen in het teststraattraject

23-8-2020

Meld je aan voor de nieuwsbrief