Bedankt voor dit bezoek. Viruswaarheid gaat door als Voorwaarheid!

Analisten melden verdwenen data bij het EMA

1,7 miljoen bijwerkingen en 22.000 sterfgevallen verdwenen uit EMA-database “Eudravigilance”

 

Het originele Duitstalige artikel werd op 14 maart 2023 geplaatst op www.report24.news

Terwijl de Duitse minister van volksgezondheid Lauterbach er niet onderuit komt om bakzeil te halen, krijgt het officiële narratief ondersteuning van een andere kant. Zoals de Telegram-analisten van “EMA Data Analysis Programming” op 13 maart meldden, zijn er 1,7 miljoen meldingen van bijwerkingen van vaccins “verdwenen” en 22.000 meldingen van kort na vaccinatie optredende sterfgevallen. De persvoorlichter van het EMA, die ons voorheen niet te woord wilde staan,  heeft nu wel een verklaring gegeven.

 

Addendum: 11:46 a.m. – We hebben niet alleen een e-mail naar het EMA gestuurd, maar ook een bericht op het antwoordapparaat achtergelaten. Ondertussen ontvingen wij een brief waarin stond dat ons verzoek “zo spoedig mogelijk” in behandeling zal worden genomen.

Addendum: 16.3. – Wij ontvingen gisteren een brief van het EMA met een toelichting, die wij aan het eind van dit artikel publiceren.

“In de EudraVigilance-databank (EMA) zijn ongeveer 1,7 miljoen meldingen van bijwerkingen en bijna 22.000 sterfgevallen niet meer terug te vinden. We nemen aan dat dit een fout is. Mochten deze data actief verwijderd zijn, dan zou dit een schandaal zijn.”

Met dit bericht kwam de analistengroep op de ochtend van 13 maart 2023 naar buiten. Sindsdien zijn er geen nieuwe berichten over het onderwerp verschenen. Report24 probeerde het EMA ertoe te bewegen een verklaring af te leggen – en viel van de ene verbazing in de andere. Niemand neemt de telefoon op bij de persdienst – en correspondentie naar het officiële mailadres wordt als onbestelbaar/niet-bestaand teruggestuurd. Kennelijk verwijst het mailadres naar een distributiegroep in een Microsoft Exchange Server die niet (meer) bestaat.

Het antwoord op onze vraag is echter uitermate belangrijk: zoals de analisten in een grafiek lieten zien, veranderden de cijfers in de bijwerkingendatabase plotseling en onverwacht. Gelukkig werd maanden geleden al begonnen met het bewaken van deze gegevens op “vreemde veranderingen” – het is niet de eerste keer dat gegevens verdwijnen. Het was echter nog nooit eerder voorgekomen dat zoveel vermeldingen plotseling “verloren” gingen.

Zo werden bijvoorbeeld 115.880 bijwerkingen van Biontech-Pfizer en 338.241 bijwerkingen van AstraZeneca gedeletet. Het totaal van 1,7 miljoen heeft waarschijnlijk betrekking op álle vaccins, omdat in totaal “slechts” 510.795 van de verdwenen meldingen betrekking hadden op de bijwerkingen van COVID-19-vaccins.

Bij de sterfgevallen verdwenen 12.200 vermoedelijke slachtoffers van Pfizer, 6.557 vermoedelijke slachtoffers van Moderna en 2.781 vermoedelijke slachtoffers van AstraZeneca uit de database. We zullen proberen dit mysterie tot op de bodem uit te zoeken.

Grafische weergave van de verdwenen records. 

Het EMA-mailadres van de persdienst werkte vandaag, 14 maart om 9:15 niet – de foutmelding was: “adres bestaat niet”.

Terugkoppeling van het EMA

Wij ontvingen binnen de daarvoor gestelde termijn de volgende brief van het EMA, die wij helaas pas vandaag kunnen toevoegen vanwege ons bezoek aan de persconferentie van de MWGFD [Mediziner und Wissenschaftler für Gesundheit, Freiheit und Demokratie, red.] in München:

“Er is momenteel een technisch probleem met de website adrreports.eu, waar na de laatste update van zaterdag 11 maart voor een aantal geneesmiddelen onjuiste gegevens zijn verschenen; dit probleem houdt niet specifiek verband met COVID-19-vaccins. Het systeem ligt momenteel plat en ons IT-team werkt aan een oplossing. Wij verwachten dat het probleem later deze middag is opgelost.

Het technische probleem heeft uitsluitend betrekking op de gegevens die worden weergegeven op de openbare interface adrreports.eu. Er is geen probleem met de gegevens in de brondatabase EudraVigilance, de gecentraliseerde Europese database van vermoedelijke bijwerkingen in de EU.”

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief