Bedankt voor dit bezoek. Viruswaarheid gaat door als Voorwaarheid!

Artikel in Nature Medicine blijkt frauduleus

Teken de petitie om het artikel in te trekken.

Door Pieter Borger

Dit artikel is eerder geplaatst op Twitter.

Teken onderstaande petitie om het frauduleuze artikel in Nature Medicine in te trekken. De virologen die het gepubliceerd hebben, hebben gelogen en dit blijkt nu duidelijk uit hun vrijgegeven e-mailwisselingen.
Ze wisten dat de handtekening erop wees dat SARS-2 mogelijk uit een laboratorium was ontsnapt, omdat het evolutionaire (mutatie)mechanismen trotseerde:

Teken de petitie hier.

Waarom deze petitie belangrijk is

Op 17 maart 2020 werd een artikel met de titel “The proximal origin of SARS-CoV-2” gepubliceerd in het wetenschappelijke tijdschrift Nature Medicine (1). Het artikel beoordeelde de genoomsequentie van SARS-CoV-2 en concludeerde: “Onze analyses tonen duidelijk aan dat SARS-CoV-2 geen laboratoriumconstructie of doelbewust gemanipuleerd virus is” en “we geloven niet dat een scenario op basis van laboratoriumonderzoek aannemelijk is.”

Dit artikel speelde een invloedrijke rol – sterker nog, de centrale rol – bij het overbrengen van het valse narratief dat de wetenschap had vastgesteld dat SARS-CoV-2 bij de mens was binnengekomen door natuurlijke overdracht en niet door onderzoeksgerelateerde overdracht (2-8).

E-mailberichten en rechtstreekse berichten via het berichtenprogramma Slack tussen de auteurs van de paper, verkregen onder FOIA [=WOO in Nederland, red.] of door het Amerikaanse Congres en volledig openbaar gemaakt in juli 2023 (2-8), tonen onweerlegbaar aan dat de auteurs niet geloofden in de conclusies van de paper op het moment dat de paper werd geschreven, op het moment dat de paper werd ingediend voor publicatie en op het moment dat de paper werd gepubliceerd. Ze tonen dus aan dat het artikel het product was en is van wetenschappelijke fraude en wetenschappelijk wangedrag.

Het is absoluut noodzakelijk dat dit duidelijk frauduleuze en duidelijk schadelijke artikel uit de wetenschappelijke literatuur wordt verwijderd.

Wij, ondergetekenden, roepen de redactie van Nature Medicine op om het artikel in te trekken en te verwijderen.

Referenties

BIOSAFETY NU is een Amerikaanse non-profitorganisatie die werkt aan een toekomst waarin wetenschappelijk onderzoek naar ziekteverwekkers het menselijk leven ondersteunt zonder het te bedreigen en waarin het vertrouwen van het publiek in de wetenschap wordt hersteld.

Overweeg ook om onze petitie te ondertekenen om “gain-of-function” onderzoek te verbieden dat verbeterde potentiële pandemische pathogenen creëert.
Link: https://www.change.org/prohibit-ePPP

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief