Bedankt voor dit bezoek. Viruswaarheid gaat door als Voorwaarheid!

Chinezen voegen mRNA-exosomen toe aan koemelk

Muizen met succes geïmmuniseerd

COVID-19-mRNA-vaccinaanval mogelijk middels voedselvoorziening

Door Peter A. McCullough, MD, MPH

De nationale voedselvoorziening kan door volksgezondheidsinstanties worden gemanipuleerd om de volksgezondheid te beïnvloeden. Een goed voorbeeld hiervan is het verrijken van graankorrels met foliumzuur – de synthetische vorm van foliumzuur – waardoor het aantal neuralebuisdefecten (bv. spina bifida) succesvol is verminderd. Nu wordt een orale toedieningsroute overwogen, specifiek voor COVID-19-vaccinatie, waarbij gebruik wordt gemaakt van mRNA in koemelk.

Zhang en collega’s hebben aangetoond dat een verkorte mRNA-code van 675 basenparen kon worden toegevoegd aan uit melk afkomstige fosfolipidepakketjes, zogeheten exosomen, en dat muizen dan met diezelfde (bewerkte) melk gevoerd konden gevoerd. Het maag-darmkanaal van de muizen nam de exosomen op en het mRNA moet in de bloedstroom en het lymfeweefsel zijn terechtgekomen, want in de hiermee gevoerde muizen werden antilichamen geproduceerd tegen het SARS-CoV-2 Spike-eiwit (receptorbindingsdomein).

Een oraal vaccin met exosomen afkomstig van mRNA uit koemelk die binden aan de receptor van SARS-CoV-2, induceert een neutraliserende antilichaamrespons in vivo. Quan Zhang, Miao Wang, Chunle Han, Zhijun Wen, Xiaozhu Meng, Dongli Qi, Na Wang, Huanqing Du, Jianhong Wang, Lu Lu, Xiaohu Ge bioRxiv 2022.12.19.517879; doi: https://doi.org/10.1101/2022.12.19.517879

Vanuit wetenschappelijk oogpunt waren deze experimentele stappen van de Chinezen een verbluffend succes. Maar gezien de schade die mRNA-vaccins hebben aangericht ten aanzien van letsel, invaliditeit en sterfgevallen, roepen deze gegevens echter aanzienlijke ethische vragen op. Het COVID States Project heeft aangetoond dat 25% van de Amerikanen erin slaagde ongevaccineerd te blijven. Deze groep zal grote bezwaren hebben tegen mRNA in de voedselvoorziening, vooral als dat stiekem of met minimale etikettering/waarschuwingen gebeurt. Kinderen zouden met mRNA ingeënt kunnen worden middels gemakkelijk toe te dienen orale doses, of via schoolmelk en andere maaltijden zonder toezicht.

Voor degenen die zich met een van de COVID-19-vaccins hebben laten vaccineren, zou het beschikbaar maken van “melkvaccins” als EUA [Emergency Use Authorization = tijdelijke goedkeuring om op de markt te worden gebracht in noodsituaties, red.] betekenen dat het lichaam nog zwaarder wordt belast met synthetisch mRNA waarvan is gebleken dat het resistent is tegen ribonucleasen, en mogelijk permanent in het menselijk lichaam blijft.

Uit deze observaties concludeer ik dat de mRNA-technologie zojuist een geheel nieuwe, veel duistere ontwikkelingsfase is ingegaan. Verwacht meer onderzoek naar en weerstand tegen mRNA in onze voedselvoorziening. De Chinezen hebben zojuist de eerste van waarschijnlijk nog veel meer gevaarlijke stappen voor de wereld gezet.

Als u “Courageous Discourse” waardeert en nuttig vindt voor uw werk, schrijf u dan in als betalend of stichtend lid en ondersteun ons bij onze inspanningen om om u te helpen deze onderwerpen te bespreken met familie, vrienden en uw verdere kringen.

Een oraal vaccin voor SARS-CoV-2 RBD mRNA-afgeleide exosomen uit koemelk induceert een neutraliserende antilichaamrespons in vivo Quan Zhang, Miao Wang, Chunle Han, Zhijun Wen, Xiaozhu Meng, Dongli Qi, Na Wang, Huanqing Du, Jianhong Wang, Lu Lu, Xiaohu Ge bioRxiv 2022.12.19.517879; doi: https://doi.org/10.1101/2022.12.19.517879

COVID States Project geeft nieuwe hoop aan niet-gevaccineerden Studie toont aan dat 25% de injecties weigert – een gezonde minderheid.

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief