Bedankt voor dit bezoek. Viruswaarheid gaat door als Voorwaarheid!

De mens als plaag?

Door Willem Engel

Dit artikel verscheen eerder op X.

Er is een bizarre focus op het klemzetten van de mens door middel van de klimaatcrisis, stikstofcrisis en watercrisis. Want alle ‘problemen’ hebben gek genoeg een menselijke oorsprong. Niet echt natuurlijk, maar het is net als vroeger in het geloof, waar men zondig was en moest bidden en een vroom leven moest leiden om eventueel misschien in aanmerking te komen voor de hemel.

Zo ook de One Health-ideologie die de natuur en de planeet tot God verheft en waar de mens vooral een plaag is en zichzelf moet beperken, liefst niet meer voortplanten en al helemaal geen activiteit ontplooien.
One Health is een soort “alles-is-met-alles-in-verband” en wij zijn verantwoordelijk voor het evenwicht, en jij in het bijzonder moet offers brengen.
De Global Health Security Strategy is de marketing voor deze “One World – One Health”.

Biden, of in ieder geval de mensen die hem op het podium zetten, ziet dat de komende verkiezingen niet kunnen worden gewonnen met de huidige stand van zaken. Er is een crisis nodig. Normaal wordt dat gedaan in de vorm van een oorlog, maar weinig mensen in de VS zien in Biden een sterke leider, dus dat gaat hier niet op.

De verdragen van de WHO (pandemische paraatheid en de IGR) zijn bijzonder impopulair. Toch is er een klimaatcrisis nodig en een stikstof- en watercrisis, een ecologische crisis en een zoönose, want alleen daarmee kan beslag worden gelegd op de primaire levensbehoeften van voedsel, water, energie en huisvesting.

Waarom deze bizarre focus op het klem zetten van de mens?

Dat gaat terug naar het neo-malthusianisme, ook wel een antimens-ideologie. Kissinger legde dit vast met behulp van puppet-president Ford, die tot Biden de enige niet-gekozen president was.
De “Deep State” speelt de long game maar heeft, in een zeldzame vlaag van hoogmoed, de kaarten op tafel gelegd. Niks minder dan totale controle over de mens: over wat hij denkt, hoe hij zich uit, wat hij doet, met wie hij omgaat en of hij zich wel of niet voortplant; alles zal worden gedocumenteerd door de staat en voor alles is toestemming nodig.
Deze beweging, dit regime en dit soort verdragen zijn niet voor onze veiligheid, niet voor onze gezondheid, niet voor het verbeteren van de wereld en niet voor het redden van de natuur.

Er is nergens tekort aan, alleen aan moedige mensen

Te verwachten is dat er na de Europese verkiezingen een crisis wordt uitgeroepen waarmee genoemde doelen erdoor worden geduwd. Trap er niet in, leef groots, meeslepend en in overvloed.

Laat je vooral niet wijsmaken dat jij het probleem bent, de wereld vergaat niet, er is nergens tekort aan, alleen aan moedige mensen.

Meld je aan voor de nieuwsbrief