Bedankt voor dit bezoek. Viruswaarheid gaat door als Voorwaarheid!

De zieke leugens van Fauci & co.

 

Door Carine Knapen

Dit artikel verscheen eerder op X.

Fauci heeft niet in zijn eentje gehandeld.

Het is dankzij zijn wereldwijde kompanen, zoals zijn grote fan Marc Van Ranst, dat zijn leugens zo lang hebben stand gehouden en de bevolking van een veelheid van landen in een angstpsychose is geduwd.

Ze hebben allemaal staalhard gelogen en al wie hen tegensprak en/of hun leugens aan de kaak stelde werd gedenigreerd, verketterd en verpletterd ( beproefde tactiek van leugenaars ).

Fauci heeft een paar maanden geleden tijdens hoorzittingen in de US bekentenissen afgelegd. (zie eerdere posts met video’s van die hoorzittingen).

De Marc Van Ransten in de wereld nog niet. Ze blijven liegen en het afdoen als “onzin” en “nuts” terwijl hun leugens al lang op de straatstenen liggen.

Voor wie het nog niet weet : het SARS-CoV-2 virus is niet op een markt in Wuhan overgegaan van vleermuizen op de mens. Het is ontwikkeld in een biolab in Wuhan waar sinds jaar en dag geëxperimenteerd werd met functiewinst van gevaarlijke pathogenen “gain of function”), welk lab gefinancierd werd door o.a. de US en Moderna. De eerste zieke (patient zero) was een labmedewerker. Dat staat vast en is ondertussen bekend door Fauci die in november 2022 overigens ook een studie op zijn naam gepubliceerd heeft waarin uitdrukkelijk gesteld is dat geen enkel vaccin dat ooit ontwikkeld werd tegen een infectie van de bovenste luchtwegen, weze het de griep of SARS-CoV-2 ooit efficiënt is geweest (zie eerdere post met de studie).

WE ZIJN BEDOT. Is dat nu eindelijk duidelijk ?

Hier is een samenvatting van het artikel in de New York Post:

  • NIH hoofd adjunct-directeur Lawrence Tabak gaf aan het Congres toe dat de NIH “gain-of-function”-onderzoek bij het Wuhan Instituut voor Virologie financierde, afhankelijk van de definitie van “gain-of-function”, en bevestigde de betrokkenheid via EcoHealth Alliance. “Als je het hebt over de algemene term, ja, we hebben [gain-of-function onderzoek] gefinancierd.”
  • Deze bekentenis volgt op jaren van ontwijkende antwoorden van federale gezondheidsfunctionarissen, waaronder Dr. Anthony Fauci, over het financieren van dergelijk controversieel onderzoek.
  • Bryce Nickels, een professor in de genetica aan de Rutgers University, bekritiseerde de communicatie van de NIH als verduisterend en omzeilend. “Tabak hield zich bezig met de gebruikelijke verduistering en semantische manipulatie die zo frustrerend en zinloos is.
  • De NIH is onder vuur komen te liggen vanwege het verwijderen van de definities van “gain-of-function” onderzoek van haar website tijdens debatten over haar onderzoeksfinanciering in Wuhan, waardoor zorgen zijn gerezen over haar transparantie en verantwoordingsplicht.
  • Als reactie op deze kwesties heeft het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Sociale Diensten onlangs het Wuhan Instituut voor tien jaar uitgesloten van federale subsidies en heeft het alle financiering van EcoHealth Alliance voor drie jaar ingetrokken.
  • De voorzitter van de EcoHealth Alliance, Dr. Peter Daszak, getuigde dat zijn organisatie zich niet bezighield met gain-of-function onderzoek, waarmee hij eerdere verklaringen en bewijzen tegensprak.
  • In eerdere mededelingen en hoorzittingen werd onthuld dat door de NIH gefinancierde experimenten in het Wuhan laboratorium de besmettelijkheid van vleermuis-coronavirussen aanzienlijk verhoogden. Tabak onthulde dat EcoHealth “verzuimde te melden” dat de met SARS- en MERS-virussen gemodificeerde vleermuis-coronavirussen 10.000 keer besmettelijker waren gemaakt, wat in strijd was met de voorwaarden van de NIH-subsidie.- De New York Post meldt: “Fauci staat gepland om vragen te beantwoorden over het gain-of-function onderzoek in het Wuhan lab en theorieën over de oorsprong van de pandemie in een openbare hoorzitting van de subcommissie op 3 juni.”

Noot van de redactie: de originele samenvatting is in het Engels.

Meld je aan voor de nieuwsbrief