Bedankt voor dit bezoek. Viruswaarheid gaat door als Voorwaarheid!

Deed hij het of deed hij het niet?

Door Willem Engel

 

Dit artikel verscheen eerder op Twitter

Was Eriksen geïnjecteerd op het moment van zijn hartstilstand op 12 juni 2021? Die vraag mocht toen niet gesteld worden. Nu de publieke opinie gedraaid is, ga ik in het volgende draadje de belangrijkste bronnen na. Mijn stelling toen was dat hij waarschijnlijk geïnjecteerd is met gentherapie en dat het een groot aandeel heeft gehad in zijn medische toestand. Hij speelt gelukkig weer voetbal, maar doet dat wel met een pacemaker.

Waar komt de stelling vandaan dat hij niet geïnjecteerd was?
Alles is terug te leiden tot een paar vage opmerkingen door Marotta, de CEO van Inter Milan. Marotta heeft geen medische achtergrond. Waar baseerde hij zijn claim dan op? De Deense medische staf en hij geven aan dat het eigenlijk aan hen is om daar iets over te zeggen:

De logische vraag is: wat zegt de Deense staf?
Die zegt gek genoeg helemaal niks. Natuurlijk wordt weer privacy aangehaald, maar dat is een vreemd antwoord, aangezien myocarditis en hartfalen toen al bekend waren als typische bijwerkingen van de injecties. Medisch geheim gaat niet voor een medisch schandaal. Eriksen, toen nog 29, voldeed ook volledig aan het profiel dat verhoogde kans op myocarditis/pericarditis bij jonge mannelijke sporters t/m 29 significant is.

Bron: http://blauerbote.com/2021/07/07/danish-football-association-refuses-to-confirm-non-vaccination-of-christian-eriksen/…

Er komt hier nog wat naar voren. Zowel de Italiaanse als de Deense coach waren zeer pro vax. Kort voor het incident op 9 juni werden de Spaanse en Zweedse teams vooral gekapitteld, omdat ze de prik niet hadden verplicht voor het team. Het Spaanse team ondernam hierop actie en begon een dag later alsnog het team groepsmatig te injecteren.

Het kan natuurlijk dat Eriksen, net als Djokovic, ondanks de enorme injectiedruk van team, land en spelers én Euro2020 zijn rug recht hield. Onwaarschijnlijk is dat echter wel: op een of andere manier kwam het juist uit als spelers de prik niet namen en werden zij onder druk gezet om deze alsnog te nemen of minimaal een statement te maken. Niks van dit alles. Inter wilde in ieder geval dat de spelers actief uitstraalden dat de regels gevolgd werden.
Wat ook zeer opvallend is, is dat er geen prikfoto van Eriksen is. Dat zou je kunnen opvatten als ‘zie je wel niet geprikt’. Maar ook na het incident zien we geen foto waar hij trots zijn eerste prik laat zien. Het zou medisch ook zeer onverstandig zijn, aangezien myocarditis bij mensen die al een pacemaker hebben wellicht een nog groter risico is.

Mijn tweet die eigenlijk over de toename aan bijwerkingen in VAERS [Amerikaanse bijwerkingencentrum, red.] ging en waar Eriksen slechts een illustratie was van een zeer duidelijke trend van enorme toename door de injecties, werd niet alleen verketterd, de tweet zelf werd door Twitter verwijderd.

De gebruikelijke oude mannetjes zetten een waar media-offensief in.
Vanwaar die enorme overreactie? Had het te maken met het feit dat Eriksen jaren geleden ook voor Ajax had gespeeld?

Ook politici en andere influencers lieten zich niet onberoerd. De roep was duidelijk: er moest gecanceld worden. Negeren, beschimpen en rapporteren, zodat Twitter of zelfs het OM actie kon ondernemen? Een gevoelige snaar? Ja, maar niet zozeer om de vorm of om een Nederlandse aangelegenheid.

In andere landen gebeurde precies hetzelfde. Sterker nog, de bronnen waarnaar werd verwezen als bewijs van injectie werden ook ingezet om te dwingen de tweets weg te halen, desnoods met een rechtszaak.
Wat we hier zagen is een internationaal gecoördineerde paniekreactie. Alles werd in werking gesteld om het verhaal van injectiebijwerking de kop in te drukken. Het is goed mogelijk dat Radio Sportiva het niet heel specifiek heeft gehad over de injectiestatus van Eriksen. Toch vreemd voor een radioshow die open mic-sessies heeft met gastsprekers die wellicht daar wél wat over hebben gezegd. Het materiaal van de radiouitzendingen is niet meer terug te vinden. De claim die werd gemaakt is dat Eriksen op 31 mei 2021 een ‘vaccinatie’ zou hebben gehad. Er zijn echter meer bronnen die in die richting wijzen.

De tot nu toe meest betrouwbare bron waaruit op te maken is dat Eriksen wel geïnjecteerd was:

Volpi, de teamarts, vertelt over de moeilijkheden om te spelen met alle C19-restricties, dat dit het moeilijkste was in maart, maar dat nu gelukkig allen geprikt zijn. Het kan zijn dat hij zich vergiste, het kan zijn dat hij niet de waarheid sprak, maar op 18 mei 2021 was er nog weinig aan de hand. Waarom zou hij er over liegen?
Ook de andere bron die 31 mei aangeeft is redelijk in lijn met de eerste en tweede prik en de richtlijnen en de wens om alle spelers geïnjecteerd te hebben in aanloop naar Euro2020.

We hebben nu dus de teamarts die vóór het incident beweerde dat iedereen geprikt was, de CEO die direct na het incident beweerde dat Eriksen geen hartklachten, covid of vaccinatie had? De Deense medische staf wil geen commentaar geven op de injectiestatus?

Eriksen heeft nooit een statement gemaakt over zijn injectiestatus, hij heeft ook geen foto van het prikje vóór of ná het incident. Zeker weet je het pas als er echt bewijs is, maar kennelijk is dat niet de bedoeling, we moeten het weer eens doen met een statement van een CEO, trust the experts…

Welke beloning kreeg Marotta? De Italiaanse sportbond verbood Eriksen te voetballen in Italië, een geldige reden om het contract te ontbinden. Dan ben je als speler die met een pacemaker loopt niet direct onder de pannen. Eriksen mag transfervrij naar Brentford gaan, na 7 maanden tekent hij bij Manchester. Eind goed al goed. Inter betaalde flink geld voor Eriksen, na het incident verloor hij als speler veel marktwaarde. Kreeg Marotta zwijggeld? Was het een opzetje van de bond om Eriksen te ‘verbieden’ te spelen? Genoeg redenen waarom Marotta wellicht meer aan damage control heeft gedaan dan de waarheid te vertellen.

Opmerkelijk is het opzichtige opruien na dit soort tweets. Tot op de dag van vandaag is er niemand bestraft die mij in niet mis te verstane bewoordingen dood wenste. Sterker nog, mijn aanvaller die fysiek de deurruit insloeg in een poging mij te verwonden wordt niet vervolgd. Net als bij mijn aanvaller zijn dit soort ogenschijnlijk spontane opruiingen geregiseerd. Waar Voetbalflitsen bij de Eriksen-post ook al above and beyond ging om de opruiing mogelijk te maken, zien we dat nu weer na de tweet over Van der Sar. Dirigeren en faciliteren. Voetbalflitsen dat zijn informatie haalt van Reuters en dus meedoet in het netwerk van foute journalistiek. Voetbalflitsen is een onderdeel van Socios Sports, een platform dat ook aan games en gokken op sport doet. Ik ben ervan overtuigd dat we gewoon de financiële lijntjes moeten volgen en dat het definitieve antwoord dan wel zichtbaar wordt.

De moraal van het verhaal is:

  1. Het oorspronkelijke bewijs wordt van het internet gehaald, desnoods met rechtszaken.
  2. Als dat niet lukt wordt het bewijs in diskrediet gebracht.
  3. Er worden verklaringen afgelegd zonder enig bewijs, daar moeten we het mee doen: trust the experts.
  4. Alle tegengeluid wordt letterlijk monddood gemaakt door te censureren, te ridiculiseren of fysiek te bedreigen.
  5. Er komt nooit meer een reflectiemoment of verduidelijking, het eerste statement is het laatste.
  6. De betrokkenen mogen niet spreken.
  7. De geldstromen laten een motief voor bewijsvervalsing zien.

Komen deze stappen je bekend voor? Dat kan kloppen, dit hebben wij namelijk al vele malen gezien. Of het nu gaat over de aankopen van ‘vaccins’ of het vrijgeven van de mondkapjesdeals of wapens naar Oekraïne, het zijn altijd dezelfde tactieken. Blijf je dus uitspreken en laat je niet intimideren, iets is pas waar als het bewezen wordt. Zwijgen, dreigen en van horen zeggen zijn geen bewijs.

Ter aanvulling, Eriksen weet het wel maar wil het per se privé houden. Dat is heel vreemd. Het zou hem sieren als hij open hierover is, het zou veel twijfel weghalen. Vooralsnog wijst alles naar injectie, als je niet geprikt bent is er niks om voor jezelf te houden. Echter, als je wel geprikt bent dan is er heel veel druk en wellicht enkele non-disclosure contracten.

Meld je aan voor de nieuwsbrief