Bedankt voor dit bezoek. Viruswaarheid gaat door als Voorwaarheid!

Forum voor Democratie & Thierry Baudet

 

Door Carine Knapen

Dit artikel verscheen eerder op X

Ik houd van integere, slimme en competente mensen. In die volgorde. Zo zijn er niet veel in de Belgische en Nederlandse politiek en dan druk ik mij nog zacht uit.

Ik stoor me mateloos aan politici die Thierry Baudet ten gratuite titel door het slijk sleuren zonder te weten waarover ze het hebben, zoals ene Jerry Goossens die gisteren zijn 15 seconds of fame heeft genoten via de krant AD met zijn quote “De laaghartigheid van Thierry Baudet kent geen grenzen”, waarin hij verwees naar diens standpunten over Navalny, die nochtans 100% juist zijn. Goossens heeft de afgelopen 20 jaar in een ondergronds hol geleefd mét paardenoogkleppen die hij van zijn overgrootvader geërfd heeft. Of hij is analfabeet. Dat kan ook.

De Vlaamse kranten (DPG Media, what else?) hebben overigens ook geen goed woord over voor Thierry Baudet die ze gebrandmerkt hebben als “van het padje af”.

Ik kan jullie wel vertellen dat Thierry Baudet helemaal niet van het padje af is. Integendeel.

De man is niet alleen bijzonder clever, maar beschikt ook over een fenomenale dossierkennis waar niemand aan kan tippen. En, hij is integer. Meer dan genoeg reden dus om de man eens in de schijnwerpers te plaatsen.

Ik ben in de loop van 2021, eerder toevallig op Thierry Baudet gestoten. Er werd mij een video overgemaakt van een interview waarin hij glashelder en duidelijk de coronahoax, Agenda2030, de fratsen van het WEF, de VN en de EU uit de doeken deed.

Ik was aangenaam verrast dat Thierry op basis van eigen onderzoek tot exact dezelfde conclusies was gekomen als ik (en samen met mij, nog vele duizenden anderen wereldwijd).

Een verademing en meteen ook een bevestiging dat de duizenden uren die ik geïnvesteerd had in  onderzoek en analyse tot de juiste conclusies hadden geleid. Het is namelijk onmogelijk dat twee personen die elkaar totaal niet kennen zich toeleggen op onderzoek en volledig onafhankelijk van elkaar tot exact dezelfde bevindingen komen. Dit kan maar één ding betekenen en dat is dat alle voorhanden zijnde stukken, documenten, data en bewijzen bij iedereen die ze analyseert, dezelfde taal spreken. Of, anders gezegd, de stukken spreken voor zichzelf.

In een later stadium heb ik overigens wereldwijd nog heel veel andere personen ontdekt die net hetzelfde werk hadden verricht, duizenden bladzijden lectuur hadden doorworstelt en, onafhankelijk van elkaar, OOK tot exact dezelfde conclusies waren gekomen. We zijn wereldwijd met velen. Er komen elke dag verlichte geesten bij die hetzelfde parcours afgelegd hebben.

Er is maar één manier om te weten wat er op het wereldtoneel werkelijk speelt en dat is: lezen, lezen, lezen, analyseren, herberekenen, checken, dubbelchecken, stukken met elkaar vergelijken. Aan de bron. Daar waar je het kan vinden en ook effectief vindt. Ze doen alles open en bloot en verbergen niks, helemaal niks.

De MSM liegen staalhard. Over alles. Politici van traditionele partijen, niet democratisch verkozen Eurocraten en hoge piefen van alle NGO’s overigens ook. Je kan ze voor geen cent vertrouwen.

De waarheid is de ergste vijand van het establishment die het volk aanhoudend manipuleert en conditioneert.

Personen zoals Thierry Baudet (en ikzelf en vele anderen overigens ook) worden verketterd, verpletterd en gehaat. Niet alleen omdat wij tegen de stroom in zwemmen en leugenachtige narratieven aan de kaak stellen, maar vooral omdat wij de waarheidsvinding vooropstellen en integer zijn. Onomkoopbaar. Onvermurwbaar. De waarheid is de ergste vijand van het establishment die het volk aanhoudend manipuleert en conditioneert.

Thierry Baudet is een man naar mijn hart. Figuurlijk wel te verstaan, want hij is happily married, gek op zijn vrouw en trouw, wat in deze wereld – en zeker in de politiek waar vele scheve schaatsen gereden worden, hè Alexander! – ook een rariteit is en nog meer reden om hem als mens te appreciëren.

De wereld heeft dringend nood aan integere mensen die het goed voorhebben met de bevolking en de wereld proberen te vrijwaren van het kwaad. Witte zwanen.

Ik heb ontdekt dat Forum voor Democratie vol witte zwanen zit en ik daar thuis hoor. It’s my place. Ik ben lid van FVD Nederland en FVD Vlaanderen.

Het kan ook voor u een tweede thuis zijn.

https://fvd.nl

Meld je aan voor de nieuwsbrief