Bedankt voor dit bezoek. Viruswaarheid gaat door als Voorwaarheid!

Groeiende weerstand tegen de WHO en de IHR

 

Door Willem Engel

Dit artikel verscheen eerder op X.

Er komt steeds meer weerstand tegen de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en de Internationale Gezondheidsregeling (IHR). In dit artikel licht ik toe waar dit vandaan komt.

Eind jaren 60 werd de Club van Rome opgericht en werd het manuscript ‘Limits to Growth’ [De grenzen aan groei, red.] in navolging van de ‘Population Bomb’ van Paul Ehrlich, een neomalthusiaanse ideologie, tot leidraad gemaakt voor de WHO.

Met Ford als (ongekozen) president kwam Kissinger (en daarmee dus de Rockefellers) aan de macht.
In 1974 werd onder Henry Kissinger het National Security Study Memorandum 200 uitgevoerd. Deze studie gaat over population control.

De methode die de WHO  koos voor population control was anticonceptie door vaccinaties. Het plan om via vaccinaties en registraties controle te krijgen over de wereldbevolking speelde al vanaf het begin, namelijk eind jaren 60:

Het staat dus gewoon open en bloot voor iedereen te lezen op de officiële websites van de VN en de VS.

Bij de campagnes in India en Afrika waar miljoenen werden gesteriliseerd, ging het ook om vaccinatie. Hier is het allemaal na te lezen:

Ook de huidige injecties gaan over geboortebeperking, zie de grafiek hierboven. 
De eerste afname was vooral door de pil en de seksuele revolutie. De tweede afname wordt veroorzaakt door de prik; we staan pas aan het begin daarvan.
Het is opmerkelijk dat het lukte om de groei drastisch te remmen, maar dat desondanks daarna alsnog gezocht werd naar chemische middelen om de vruchtbaarheid nog meer te perken. Als je het memorandum leest van Kissinger dan lijkt het  vooral om de derdewereldlanden te gaan.

Eind jaren 60 was de beperking al zo groot dat in Nederland en vrijwel de hele westerse wereld hooguit een evenwicht zou zijn ontstaan. Nu we in 2022 en 2023 een sterke daling zien die waarschijnlijk nog wel jaren door zal zetten, kunnen we spreken van een succesvolle missie van de WHO….

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief