Bedankt voor dit bezoek. Viruswaarheid gaat door als Voorwaarheid!

Hoe je in vijf eenvoudige stappen een dodelijke pandemie creëert

Een draaiboek voor dictators en psycho-filantropen wereldwijd.

Door Joel Smalley

29 juni 2023

Het originele Engelstalige artikel vindt u hier.

PROBLEEM – REACTIE – OPLOSSING

STAP 1

  1. Laat “per ongeluk” een gewoon virus vrij (omdat je Gain of Function-vaardigheden waardeloos zijn), dat alleen kan worden gedetecteerd met een speciale test, opgevoerd tot het maximum – geef de Chinezen de schuld en ontken het dan.

Het bureau van de Directeur van National Intelligence (ODNI) heeft verklaard dat zowel een natuurlijke, als een oorsprong in een laboratorium – aannemelijke scenario’s blijven.

 Het merkte op dat meeste Amerikaanse inlichtendiensten het erover eens zijn dat het virus niet genetisch gemanipuleerd was of aangepast in een laboratorium

STAP 2

  1. Euthanaseer ouderen en geef het virus de schuld.

STAP 3

  1. Weiger normale vroegtijdige behandeling met eerstelijns antibacteriële middelen en corticosteroïden voor degenen die je niet kunt euthanaseren.

STAP 4

  1. Een “geneesmiddel” introduceren in de vorm van een “vaccin”* dat dodelijk is en geef de “niet gevaccineerden” de schuld.

* Verzekerd van een bonus als je nog even flink wat aandelen in de “vaccin” bedrijven opkoopt, vóórdat overheden de prikken verplicht moeten afnemen. Verdubbel de bonus door de aandelen op hun piek te verkopen, net voordat de zwendel in elkaar dondert.

STAP 5

  1. Sta langzaam het gebruik van antivirale middelen weer toe – eerder voor gewaarschuwd als zijnde alleen voor dierlijk gebruik – naast de antibacteriële middelen en corticosteroïden – en laat het “vaccin” met de eer strijken.
Meld je aan voor de nieuwsbrief