Bedankt voor dit bezoek. Viruswaarheid gaat door als Voorwaarheid!

Informatie wordt Desinformatie

Door Felix van der Wissel

 

Dit artikel verscheen eerder op Facebook

Toen de uitrol van de mRNA-vaccins begon, waren er wetenschappers die zich daar grote zorgen om maakten. Eén daarvan was Pieter Borger. In een interview bij Café Weltschmerz legde hij uit dat mRNA omgezet kan worden in DNA. Met andere woorden, het boodschappenbriefje verdwijnt niet, maar wordt opgenomen in ons DNA. Hierdoor houdt het produceren van het spike-eiwit niet op als het mRNA is afgebroken, maar wordt dit voortdurend door ons DNA geproduceerd.
Marjolein van Egmond, hoogleraar immunologie, maakte daarop voor de overheid deze video om ons te verzekeren dat de hypothese niet kon.

Inmiddels is duidelijk dat het spike- eiwit een eiwit is dat niet natuurlijk is gevormd, maar is gemaakt in een lab in Wuhan. Voor ons lichaam is dit spike-eiwit toxisch en het leidt in ons lichaam tot allerlei schadelijke processen. Recent noemde ik al de troponine stijging bij 1 op de 35 gevaccineerden, waardoor hartspierschade door vaccinatie is aangetoond.
In een onderzoek uit Zweden werd al eerder aangetoond dat, in tegenstelling tot de videoboodschap van Van Egmond, spike-eiwit mRNA omgezet wordt in het DNA.

Recent verscheen een Italiaans onderzoek, waaruit blijkt dat veel van de gevaccineerden zelf spike-eiwitten produceren zonder recent te zijn gevaccineerd. Met andere woorden, het eigen lichaam maakt het spike-eiwit zonder het boodschappenbriefje (het mRNA).

Ons lichaam is zelf niet in staat het spike-eiwit snel af te breken, omdat het een niet natuurlijk eiwit is.

Peter McCullough, een vooraanstaand cardioloog en een criticaster van de mRNA-vaccins, heeft recent een natuurlijke remedie gepubliceerd waarmee op een natuurlijke manier dit spike-eiwit afgebroken kan worden.

Gerelateerde content op Voorwaarheid

Eerder verscheen op VoorWaarheid de Nederlandse vertaling van de natuurlijke remedie van Peter McCullough.
Op onze website vindt u tevens een aantal wetenschappelijke studies over de genoemde ingrediënten.

 

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief