Bedankt voor dit bezoek. Viruswaarheid gaat door als Voorwaarheid!

Opzettelijke besmetting met SARS-CoV-2

 

Door Willem Engel

Dit artikel verscheen eerder op X.

In het artikel “Scientists tried to give people COVID – and failed” wordt beschreven dat onderzoekers de deelnemers in ‘uitdagingsproeven’ opzettelijk besmetten met SARS-CoV-2, maar dat een hoge mate van immuniteit het testen van vaccins en behandelingen bemoeilijkte.

Ik werd verketterd en als gevaarlijk bestempeld toen ik dergelijke experimenten voorstelde in 2020:

  1. om aan te tonen dat er al een hoge immuniteit in de bevolking was en
  2. omdat dit de enige manier is om zwakkeren te beschermen, waarbij de mensen die niets te vrezen hebben een blootstelling doormaken en daarbij of niet geïnfecteerd raken of immuniteit opbouwen door een infectie, en in beide gevallen het niet meer kunnen doorgeven.

Dit onderzoek laat ook zien dat het niet om een gevaarlijk virus gaat. Veelvuldig wordt het vergeleken met influenza. Maar het belangrijkste is dat met een aanwezige immuniteit het geen zin heeft om een clinical trial te doen. Dat verklaart ook de waanzinnig lage aantallen in de clinical trial waarbij het in werkelijkheid ging om een absolute effectiviteit van rond de 1%, at best.

Het blijft bijzonder hoe media, ‘wetenschappers’, bestuurders en rechters blijven volharden in iets dat duidelijk een coup is.
Corruptie van het geweten: door de medeplichtigheid die zij allen hebben, verdedigen zij de architecten van dit onzalige plan, omdat zij zelf de pek en veren vrezen.

Meld je aan voor de nieuwsbrief