Bedankt voor dit bezoek. Viruswaarheid gaat door als Voorwaarheid!

Persconferentie Japan over ernstige bijwerkingen van de covidinjecties

Na Thailand stelt nu ook Japan de ernstige bijwerkingen van de covidvaccins aan de kaak.

Door Carina Knapen

Dit artikel is integraal overgenomen van X.

Persconferentie van de Japanse  “Vaccine Issues Study Group”, 11 januari 2024


Professor Emeritus Masanori Fukushima van de Universiteit van Kyoto:

Een systematisch overzicht van de literatuur heeft enkele verrassende feiten aan het licht gebracht. In duizenden artikelen wordt melding gemaakt van bijwerkingen na vaccinatie, die zonder uitzondering elk orgaan treffen. Van oogheelkunde tot algemene geneeskunde tot psychiatrie.

Deze documenten zijn eerst onderzocht door een groep vrijwillige artsen. Zij hebben onderzocht hoeveel gevallen er zijn gemeld door Japanse academische verenigingen. Dit soort rapportage over bijwerkingen van medicijnen en dergelijke is ongekend.

Het voor leeftijd gecorrigeerde sterftecijfer voor leukemie is bijvoorbeeld gestegen. En er zijn significante bevindingen voor borstkanker, eierstokkanker, enzovoort.

We zullen de relevante informatie met iedereen delen terwijl we de regering adviseren en verzoeken hoe verder te gaan.

Wat betreft de medische censuur met betrekking tot de vaccins:

Japanse artsen doen hun best, maar ze worden geconfronteerd met verschillende obstakels. Er heerst een negatieve stemming van “Waarom zou je zoiets als vaccinatieschade melden?”. Er zijn belemmeringen. Dergelijke acties belemmeren de academische vrijheid en op sommige academische afdelingen vindt censuur plaats. Zoals bij presentaties van conferenties en publicaties. Dit gebeurt wereldwijd.

Sommige tijdschriften oefenen in feite censuur uit.

Met betrekking tot hersengerelateerde ongewenste voorvallen:
geestelijke stoornissen, psychiatrische symptomen, depressie, manie, angst…enz.

Over de spike-eiwitsequentie in de genen, waarschuwde hij (Luc Montagnier)  dat als er een prionachtige sequentie is, dit zeer gevaarlijk zou kunnen zijn.

Veel wetenschappers waarschuwden. Ook ik zei dat het gevaarlijk kon zijn vanwege de mogelijkheid van prionen. Ik besprak het met prionexperts.

Professor Emeritus Masanori Fukushima

Professor Yasufumi Murakami van de Universiteit van Tokyo:

Over de bijwerkingen van de vaccins:
Wat ik in eerste instantie wil zeggen is dat het duidelijk is hoe de bijwerkingen ontstaan, die vandaag de dag nog steeds veel slachtoffers maken. Ik vind dat het onmiddellijk gestopt moet worden.

Het mechanisme waardoor de bijwerkingen ontstaan is goed bekend; de spike is giftig. Het is heel duidelijk wat er gebeurt als je een giftig gen aan een mens toedient.

Een ander punt is dat de Lipide nanoparticles ook zeer heftige reacties opwekken, dus dit is ook giftig.

Het grote probleem is dat we twee giftige stoffen in mensen injecteren, waarvan er één menselijke cellen spike-eiwitten produceert. Aangezien het immuunsysteem dit aanvalt, veroorzaakt dit zeer heftige genetische reacties.

Er zijn gevallen die binnen één of twee weken na de injectie optreden, maar er zijn ook veel gevallen die pas na één of twee jaar optreden.

 Wat betreft het IgG4-antilichaam:
Normaal gesproken wordt bij vaccins een IgG4-antilichaam als een mislukking beschouwd, maar bij de huidige messenger-vaccins wordt een aanzienlijke hoeveelheid IgG4 geïnduceerd. Wanneer dit gebeurt, speelt het met verschillende immuunfuncties. Daarom willen we grondig onderzoeken welk percentage van de Japanners dit induceert, en we willen zorgvuldig onderzoeken welk niveau van IgG4 dat reageert met het spike-eiwit bij elk individu aanwezig is.

Wat betreft de mislukte vaccins:
Vaccins die mislukt zijn worden nog steeds toegediend, en het Ministerie van Gezondheid, Arbeid en Welzijn erkent deze mislukte vaccins. Dus ik wil dat ze onmiddellijk stoppen, maar ook al spreek ik me op verschillende plaatsen uit, ze stoppen helemaal niet, dus we zullen duidelijk bewijs presenteren en het één voor één als artikelen publiceren.

Professor Yasufumi Murakami

Professor Masayasu Inoue, emeritus hoogleraar aan de Osaka City University School of Medicine:

We werken samen met Dr. Fukushima om deze database te creëren, en tot nu toe zijn er ongeveer 201 soorten ziekten en 3.071 artikelen over bijwerkingen gerapporteerd. Het is ongekend in de geschiedenis van de mensheid dat er over één vaccin zoveel literatuur beschikbaar is.

Hiermee zijn we van plan om het aan de natie en de Japanse regering te presenteren in de vorm van solide wetenschap die niemand kan betwisten.

U zal ziekten vinden van het hart, de nieren, de schildklier, diabetes, lever, huid, ogen, bloed, zenuwen, systemische ziekten, hersenen, longen. Ziekten op alle medische gebieden zijn gerapporteerd, en zoals professor Fukushima verklaarde, is dit het kenmerk van de bijwerkingen van dit vaccin.

Wat de gegevens betreft, wanneer ziekten zoals die van het hart, de nieren, de hormoon huishouding en de lever tegelijkertijd samen worden bekeken, blijkt dat er een enorm aantal studies over vele pagina’s wordt gerapporteerd.

Professor Masayasu Inoue

Voor de non-believers : hebt u nog zand nodig ?

Meld je aan voor de nieuwsbrief