Bedankt voor dit bezoek. Viruswaarheid gaat door als Voorwaarheid!

Soros, terrorist van de hoogste orde

Door Willem Engel

Dit artikel verscheen eerder op Twitter.

Ik zie dat mensen trappen in de verdeeldheidsmachine van de Open Society Foundations van Soros. Dit artikel laat mooi zien hoe Soros investeert in kieswijzers (gaan we bespreken in het verkiezingsjournaal) en ‘mensenrechten’organisaties zoals Amnesty.

Dat Soros stuurt op polarisatie is erg duidelijk met de financiering van BLM. Let wel, de aanhangers weten veelal niet dat zij voor een karretje gespannen worden. Ook Kick Out Zwarte Piet is een Soros-project.

Het open grenzen en multiculturalisme is een van de speerpunten van Soros. Zijn banden met de democratische partij sinds de Clintons verklaren de richting van de neo-democraten. Sinds Obama is dat goed zichtbaar. Open grenzen en een aanval op de nationale identiteit. Massamigratie is een Soros-beleidspunt. Soros stuurt met zijn genderpolitiek aan op een frontale aanval op cultuur en traditie, op een fundamentelere manier dan communistische regimes ooit hebben gedaan.

In dit licht moet ook de invloed worden gezien in het onderwijs. Door de jeugd te brainwashen wordt de weg naar de nieuwe mens geplaveid.

Ook klimaatbeleid staat hoog op de agenda van Soros. Het is duidelijk dat Soros en zijn zoon niks geloven van dit verhaal; het gaat erom beleid af te dwingen waarmee de maatschappij kan worden geknecht. Vandaar dat vonnissen zoals Urgenda overheden dwingen tot klimaatbeleid. De infiltratie in rechtspraak en volksvertegenwoordiging is alom bekend.

Antifa wordt eveneens in verband gebracht met Soros. De directe financiering wordt in alle toonaarden weggezet als antisemitisme complottheorieën, toch zit er een kern van waarheid in. Dit verklaart ook de link tussen bijvoorbeeld BLM en XR en Antifa. Het is een radicale voorhoede die in tegenstelling tot het zorgvuldig opgebouwde imago geen grassroots-bewegingen zijn, maar in de top gestructureerd (en betaald). De functie is tweeledig, polarisatie en stress creëren in de maatschappij. In de documentaire over George Floyd door RealCandaceO wordt de link tussen de groepen eveneens duidelijk. Veel van de donaties vloeien weg in de zakken van de organisatie, maar ook een aanzienlijk deel wordt weer gedoneerd aan trans-organisaties. Een op het eerste gezicht vreemde connectie.

Open Society is afgeleid van het boek “Open Society and Its Enemies” van Karl Popper. Het gaat om twee uitersten op een spectrum: één over open en gesloten samenleving, en één over oplossen (piecemeal) of utopisch hervormen van de maatschappij.
Waar Popper zich duidelijk uitsprak tegen utopian social engineering is Soros amoreel, en volgt hij de filosofie “Het doel heiligt de middelen”, een lijn die Hitler, Stalin, Mao, Pol Pot en vele andere social engineers ook volgden.

De moraal van het verhaal

  1. Soros financiert en regisseert utopische maatschappijverandering.
  2. Speergroepen als XR, Antifa, BLM en LGBTI/Woke zijn de tip of the spear.
  3. NGO’s zoals Amnesty ondersteunen samen met rechtspraak en volksvertegenwoordiging, deze acties en borgen de veranderingen die teweeg worden gebracht. Denk aan Urgenda, grondwetswijziging aangaande seksuele geaardheid, excuus slavernijverleden etc.
  4. De doelen zijn vernietiging van natie, cultuur en traditie.
  5. Migratie is het grote wapen, aangezien remigratie een illusie is. De veranderingen zijn veelal onomkeerbaar.
  6. Globalisme in maatschappelijke zin heeft veel idealen die we terugzien in het communisme. De public-private partnership met SDG’s en ESG’s en het social credit system zijn aspecten van de mengvorm van het globalisme-communisme-corporatisme. In werkelijkheid is het een feodaal systeem met horigen(volk), lagere adel(bestuurders) en hogere adel (miljardairs).

In mijn ogen is Soros een terrorist van de hoogste orde. Het hele verhaal over zijn Jood-zijn vind ik irrelevant. Het gaat bij ieder mens niet om zijn afkomst, geloof of etniciteit, maar om zijn daden en intenties.

Meld je aan voor de nieuwsbrief