Bedankt voor dit bezoek. Viruswaarheid gaat door als Voorwaarheid!

Sterke stijging sterfte zwangeren VS

Sterfte zwangere moeders in VS stijgt in alarmerend tempo sinds 2021

 

Dit artikel is integraal overgenomen van Stichting Vaccinvrij

Een recent rapport van het ‘National Center for Health Statistics – een afdeling van de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) – heeft op 16 maart verontrustende sterftecijfers van zwangere Amerikaanse moeders vrijgegeven. 1 

Gezondheidsfunctionarissen weten niet waarom, en de media besteden er geen aandacht aan.

Dr. Peter McCullough, een vooraanstaand Amerikaans cardioloog, waarschuwt op Twitter dat de sterfte onder zwangere moeders die begon in 2021 schrikbarend gestegen is gelijktijdig met de start van het vaccineren van zwangere vrouwen met Corona-injecties. 2 

McCullough, die eerder werkzaam was als vice-chef interne geneeskunde aan het Baylor University Medical Center en professor aan de Texas A&M University, suggereert dat gezondheidsfunctionarissen de werkelijke oorzaak ervan in de doofpot stoppen.

“Het aantal moedersterfgevallen in Amerika onder moeders die Corona-injectie hebben gehad, stijgt enorm”,  getuigde McCullough. “Het CDC beweert echter dat het “niet weet” wat de oorzaak is.”

De cijfers volgens een CDC-rapport:

“Het moedersterftecijfer voor 2021 was 32,9 sterfgevallen per 100.000 levendgeborenen, vergeleken met een cijfer van 23,8 in 2020 en 20,1 in 2019.”

Dat is een stijging van 38,2% ten opzichte van 2020 en een stijging van 63,7% ten opzichte van 2019.

McCullough merkt op dat de piek begon in 2021 na de publieke uitrol van COVID- mRNA-shots. Hij benadrukt dat artsen werd verteld om zwangere vrouwen te vaccineren “op elk moment tijdens de zwangerschap.”

McCullough voegt daaraan toe:

Deze toename in moedersterfte heeft “vier decennia van vooruitgang in de verloskunde uitgewist.”

“En in het CDC-raport wordt er niet gesproken over COVID-19, en er wordt niet gesproken over de prikken. Ze melden gewoon het slechte nieuws dat zwangere Amerikaanse moeders nu in alarmerend tempo sterven.”

“Dit is een publicatie van de Amerikaanse federale overheid. Ik denk dat bij iedereen die hiernaar luistert alarmbellen af zouden moeten gaan”.

Bronnen

Meld je aan voor de nieuwsbrief