Bedankt voor dit bezoek. Viruswaarheid gaat door als Voorwaarheid!

Wat verbindt Angela Merkel met Bill Gates?

Het einde van een complottheorie: de klasjes van  professor Schwab

 Door mr. Jeroen Pols

Rotterdam – 4 augustus 2021 – Rutte probeerde zich op vragen van Gideon van Meijeren over de Great Reset van Klaus Schwab nog te redden door het Tweede Kamerlid weg te zetten als een complotdenker. Dit keer ontkwam hij niet met zijn routinematige leugens. Het is geen samenzweringstheorie meer. Rutte hoort tot de clique van het in Davos gevestigde World Economic Forum (WEF). Maar hij staat niet alleen. Een hele generatie politieke leiders komt inmiddels uit de stal van Klaus Schwab.

De Duitse journalist Ernst Wolff dook in de geschiedenis van deze praatclub. Een onderzoek was niet eenvoudig. De deelnemerslijsten van 1992 tot 2005 zijn namelijk verdwenen van de WEF-website en de jaren daarna vormen een grijs gebied.  Mogelijk dat toen veel van de huidige politici en machthebbers de klasjes van Schwab bezochten. Alle deelnemers vanaf 2016 staan wel online. Enig speurwerk resulteerde in een aantal verrassende vondsten.

Helmut Kohl

De WEF begon als een ontmoetingsplek voor grote ondernemingen. Op een gegeven moment begreep Schwab dat hij politici nodig had om zijn dystopische en megalomane ideeën te realiseren. In 1990 kwam Helmut Kohl samen met de laatste voorzitter van de ministerraad van de DDR bij Schwab. Zij organiseerden de hereniging van Duitsland.

Bill Gates

In de eerste lichting van de Young Global Leaders of the Future in 1992-93 zat vervolgens een destijds nog onbekende Angela Merkel. Haar klasgenoten waren onder meer Nicolai Zarkozy, Tony Blair, Gordon Brown, Victor Orbán en Bill Gates. Ook de latere Duitse gezinsminister Claudia Neuten was van de partij. Wolff beschrijft dat deze mensen wekenlang met elkaar doorbrachten en zo een enorm netwerk bouwden. Ze volgden samen cursussen en wisselden telefoonnummers uit. Het verbaast dan ook niet dat Angela Merkel het mobiele nummer van Bill Gates heeft.

Rutte

In de jaren daarna traden naast leden uit de Rothschildfamilie, grote namen uit de digitale industrie zoals Steve Balmer van Microsoft en kopstukken uit de media zoals Anderson Cooper van CNN ook bekende presentatoren van de BBC en de Duitse publieke omroep toe tot de stal van de WEF. Net als de Duitse minister van volksgezondheid Jens Spahn en de Franse president Emmanuel Macron. Tal van Nederlandse Kamerleden en politici zijn eveneens op de website van de WEF te vinden. Rutte neemt een speciale plaats in bij Klaus Schwab. In 2019 ontving hij nog de Global Citizen Award uit diens handen. Ze ontmoeten elkaar regelmatig.

Complottheorieën

Klaus Schwab is de drijfveer achter het dystopische en megalomane idee van de Great Reset die moet leiden tot de Nieuwe Wereldorde. Rutte prees het boek waarin Schwab zijn utilitaristische visie beschrijft als ‘een hoopvolle analyse voor een betere toekomst’. Dat verklaart een hoop. Het boek schetst een samenleving waarin fundamentele mensenrechten en vrijheden plaatsmaken voor een surveillancestaat waarin het belang van het individu niet meetelt. Een neocommunistische heilstaat die haar onderdanen middels digitale armbanden continu volgt.

Medische dictatuur

Als we naar Nederland kijken, kan een objectieve waarnemer vaststellen dat het kabinet Rutte de Nederlandse rechtsstaat en economie sloopt en geleidelijk een medische dictatuur installeert. Burgers die weigeren een experimentele injectie te accepteren worden binnenkort uitgesloten van de samenleving. Dit catastrofale beleid is niet meer te verklaren vanuit een onkunde die de bevolking doorgaans aan politici toedicht. Het kabinet voert in samenwerking met het parlement, de grote sociale mediaplatformen, de mainstream media en andere aan de WEF verbonden invloedrijke stakeholders evident een agenda uit die past binnen de leer van Schwab. De bevolking staat daarbij buitenspel. Dat is geen complottheorie maar een onaangename werkelijkheid. Gideon van Meijeren noemde dit terecht een machtsgreep. Dat is namelijk wat dit is.

Downloads:

http://www.younggloballeaders.org/

http://app.handelsblatt.com/liste-aller-

global-leaders-aus-deutschland-die-deutsche-hoffnung/2213222.html?ticket=ST-1193928-EkfDkbncIjvzoyDj99Sf-ap6

Lijst Duitse deelnemers

The great reset

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief