Bedankt voor dit bezoek. Viruswaarheid gaat door als Voorwaarheid!

Boostershots tot in het oneindige

JAB, JAB, JAB x 6

Door Carina Knapen

 

75,6% van de Belgische bevolking is inmiddels dubbel gevaccineerd. 51% van de gevaccineerden heeft ook al een derde “booster” shot laten zetten, waarvan Pierre Van Damme kort geleden in de pers beweerde dat deze booster  “waarschijnlijk voor meerdere jaren beschermt”. Dezelfde dag viel in andere kranten te lezen dat België ondertussen al het 4e vaccin besteld had.

Kort voordien heeft Frank VDB in de Kamer de cijfers voorgelezen van alle ziekenhuisopnames per regio : in Vlaanderen zijn 70% van alle ziekenhuisopnames gevaccineerd. Dat was VÓÓR er sprake was van Omicron. Een intensivist van UIAntwerpen en nog twee anderen hebben in kranten en op het nieuws verklaard “nou, bij ons zijn 100% van de gehospitaliseerden gevaccineerd”.

Hoe het nu precies zit, zullen we wellicht nooit weten want voor elke persoon die de waarheid zegt, is er een één die liegt over hetzelfde topic. Niets nieuws onder de zon.

De reactie Pfizer en BioNtech

Wat vernemen we nu van de CEO Van Pfizer en de CEO van BioNtech?
De nieuwe variant Omicron kan gevaccineerden besmetten.

Raar, want volgens Zuid-Afrikaanse artsen en wetenschappers is er geen vuiltje aan de lucht. Ja, Omicron veroorzaakt besmettingen, maar slechts weinig ziekenhuisopnames. Enkel in het Westen (lees : de EU en de US) wordt er moord en brand geschreeuwd over deze variant. Dat het virus sinds december 2019 al zo’n 15.000 keer gemuteerd is, is volkomen onbelangrijk. Niet de moeite van het vermelden waard.

En nu komt de kat op de koord: de CEO van Pfizer en BioNtech stellen dat ze aan het werken zijn aan een aangepast “vaccin” en zingen hierbij in koor dat 3 (!) spuiten de Omicron variant kan neutraliseren.

Dat is dus 3 (die reeds gezet zijn) + 3 = 6.

Wie dacht met om de 6 maanden een spuit er vanaf te zijn en beschermd te zijn tegen de beestjes: think twice.

Als het tegenvalt (en het zál tegenvallen) zullen alle gevaccineerden om de maand of om de 2 maanden in de rij moeten staan voor een spuit en stijf staan van de mRNA.

Hoe het verder zal verlopen? Ah, wel, na Omicron komen er nog nieuwe varianten natuurlijk, want het virus zal blijven muteren zoals het altijd gedaan heeft. We krijgen nog de E-variant (van Ezel), de F-variant (van Fonnozelaar), de I-variant (van Idioot), de J-variant (van Je-hebt-me-liggen), de K variant  (van Kus-mijn-kl…), de L-variant (van Lul-ni-zo), de M-variant (Me-alle-chinese-mo-ni-me-den-deze), de N-variant (Nondedju-zijde-daar-weer) en alle andere letters van het alfabet.

Hoeveel spuiten zouden dat zijn ?

Mijn natuurlijke immuniteit doet het al 22 maanden prima. Zelfs een gewone verkoudheid gaat aan mij voorbij. Ik ben niet bang om ziek te worden. Laat maar komen. Ziek? Ok, ik zal wel uitzieken. Er komen geen 36 spuiten van deze rommel in mijn lijf. Zelfs niet eentje. Ik ben pertans voor alles en nog wat gevaccineerd. Maar dit? Never!


https://www.youtube.com/watch?v=0CIkR4b6JFs

https://www.youtube.com/watch?v=sdu2wahB_KA

https://www.youtube.com/watch?v=n4tmjUHt_xA

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief