Bedankt voor dit bezoek. Viruswaarheid gaat door als Voorwaarheid!

Eindelijk gezond verstand

Door Carina Knapen

 

Vier op de tien gevaccineerde ouders laten kind niet inenten: “Uitleggen wat voordelen zijn” Hasselt – Van de gevaccineerde ouders is 40 procent tegen de vaccinatie van hun kind, 28 procent twijfelt nog. Dat blijkt uit de jongste motivatiebarometer.


Halleluja! 68% van de gevaccineerde ouders wil het niet of twijfelt.

Dit betekent dat de overgrote meerderheid van de Belgische bevolking GEEN spuit wil voor hun kind(eren), want – hoewel niet vermeld – er zijn ook héél véél mensen, waaronder tal van ouders, die NIET gevaccineerd zijn. 24,4% van de bevolking ( en 30% van de zorg ) wil de spuit niet.

Waarom niet? Omdat het geen klassiek vaccin is maar een mRNA die onze genetische code definitief en onherroepelijk wijzigt, ons immuunsysteem kapot maakt en bovendien totaal NIET preventief beschermt tegen enig virus. Genezen (curatief) doet het al zeker niet.

Dit is openlijk toegegeven door Steven Van Gucht toen hij in de pers verklaarde ‘ we hebben nooit beweerd dat de vaccins beschermen tegen besmetting ‘ (wat een dikke vette leugen is, want dit hebben ze gedurende vele maanden wel beweerd).

Naar verluidt zouden mensen dankzij een spuit minder ziek worden maar… dat is nooit bewezen. Het is prietpraat. Zoiets kan je niet bewijzen.

Kinderen als bron van besmetting?

Kinderen zijn NOOIT een bron van besmetting geweest. Dat is vaak genoeg gezegd in de pers. Het collectief geheugen is heel kort maar iedereen zal zich vast nog wel herinneren wat er tijdens de eerste (en enige echte) golf gezegd is over de kindjes. Kinderen worden zelden ziek. Als ze ziek worden krijgen ze de milde versie en genezen ze op korte tijd op natuurlijke wijze. Kinderen besmetten NIET andere mensen/ouderen. Moest dit wel het geval zijn dan zou het hele land constant plat gelegen hebben en wij een besmettingsgraad hebben van 80-90% en véél meer zieken dan ooit het geval is geweest.

Een rekensom

Tel even mee met mij:
Er zijn ca. 1.200.000 schoolgaande kinderen in dit land die, niet alleen op school maar ook thuis en elders veel contacten uitwisselen.

1.200.000 kinderen besmet x 2 ouders = 3.600.000 + 1 à 2 broertjes en zusjes = 4.800.000 tot 6.000.0000 besmette personen.

De ouders, broers en zussen die besmet zijn door een kind geven die besmetting meteen door aan elke andere persoon met wie ze contact hebben. Als dat contact beperkt is tot 1 persoon, komen er nog eens 2.400.000 besmettingen bij.

De besmettelijkheid van het virus

Herinnert u zich nog wat er eertijds gezegd is over hoe een virus zich verspreid ? Het gaat héél, héél snel. Alles wat u aanraakt wordt besmet met virale moleculen. Er werd ons tijdens de eerste golf gevraagd om winkelkarren en deurklinken te ontsmetten, gekochte voedingswaren gedurende 3 dagen apart te leggen, onze handen vaak te wassen en ontsmetten enz…

Als er echt een zeer besmettelijk virus zou bestaan, zouden dergelijke maatregelen inderdaad nodig zijn, maar … het virus is helemaal niet zo besmettelijk. Het is dikke onzin. We hebben op de hoogste piek nooit meer dan 12% positieve testen gehad ( wat op zichzelf niets betekent ) en amper 7.000 ziekenhuisopnames op een totale bevolking van 11.661.000 mensen. Stelt niets voor!

Gewoon even logisch nadenken…

Bescherm uw kind, zeg neen

Een dikke proficiat aan alle ouders dat zij de gezondheid van hun kind laten primeren en vertrouwen op hun natuurlijke immuniteit !

DOE HET NIET!! Bescherm uw kind. De gevolgen van de spuit zijn onomkeerbaar. Bekijk de video’s van vele artsen die het bloed van gevaccineerden hebben onderzocht. Het maakt het bloed kapot. U zal het zichzelf nooit kunnen vergeven indien uw kind na de spuit sterft of een ernstige aandoening oploopt of nog, binnen een paar jaar onvruchtbaar blijkt. Uw kind is gezond. Houd dit zo.

ER ZIJN GEEN VOORDELEN, enkel grote risico’s en nadelen.

ZEG NEEN. Volhouden, ongeacht de druk die op u en uw kind uitgeoefend wordt.

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief