Bedankt voor dit bezoek. Viruswaarheid gaat door als Voorwaarheid!

Haal je boostershot om veilig Nieuwjaar te kunnen vieren

Door Carina Knapen

 

Dit verkondigde Boris Johnson tijdens een persconferentie van gisteren, 29.12.2021.

Dat een boostershot – met dezelfde inhoud als de eerste twee – volgens het formele narratief pas enig effect heeft na tien dagen en een extra prik voor Nieuwjaar dus per definitie niet het verhoopte effect zal hebben, is een verwaarloosbaar detail.

“Als we van die ellende willen afkomen, moeten we gewoon prikken”, zegt een vrolijke politicus in Nederland in een reactie op de kennisgeving dat er in Nederland formeel al 225 vaccindoden gevallen zijn.

Zwabberend narratief

Ik vraag me af of al die kerels enig besef hebben van wat ze allemaal publiek verklaren en voor eeuwig vastgelegd is in een veelheid van persberichten. Een geweten hebben ze alvast niet. En goed fatsoen ook niet.

We komen uit een situatie waarin de stijging van de “besmettingen” en alle ziekenhuisopnames in de schoenen van de controlegroep geschoven werd. “Het is de schuld van de niet-gevaccineerden!”

Toen bleek dat die stelling niet hard gemaakt kon worden en onze minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke in de plenaire vergadering van de Kamer (op video) schoorvoetend en met benepen stem moest toegeven dat 70% van alle ziekenhuisopnames mensen waren die een dubbele dosis hadden laten zetten, veranderden alle experten het geweer meteen van schouder: “De vierde golf wordt veroorzaakt door de gevaccineerden, want zij hebben meer sociale contacten gehad!”

Toen was het plots niet meer de schuld van de controlegroep, maar van het kamp dat braaf het narratief en alle regels volgt. Velen stelden zich op dat moment natuurlijk wel de vraag hoe dit in godsnaam mogelijk was, want er was toch maandenlang ingepeperd: “Laat u vaccineren! Na één prik bent u gedeeltelijk beschermd, na twee prikken geniet u een hoge graad van bescherming!”?

En kijk, plots verscheen Steven Van Gucht op het toneel die met uitgestreken gezicht in de pers verkondigde: “We hebben nooit beweerd dat de vaccins beschermen tegen besmetting. Wie dubbel ingeënt is, wordt minder ziek.”.

Dat verhaal blijkt dus ook niet te kloppen, want … 90% van de ICU-opnames zijn mensen die geen booster hebben gehad. Met andere woorden, ze zijn wel dubbel gevaccineerd maar toch ernstig ziek omdat ze geen derde prik hebben gezet. Voilà!

Over de grote hoeveelheid personen die tot op vandaag blijven weigeren om enige spuit in hun lijf te laten zetten, omdat het spul nog in een experimentele fase verkeert, niet definitief goedgekeurd is, veel bijwerkingen veroorzaakt en BEWEZEN geen bescherming biedt, wordt niet meer gesproken.

Geen bescherming

Dat een dubbele inenting GEEN bescherming biedt, blijkt overduidelijk uit de verklaringen van de hoge heren, want ja, velen worden zwaar ziek en belanden op de ICU.

Dat een derde prik ook niet zal beschermen en de hoge heren dit zeer goed weten nu al uitgelekt is dat zij al enige tijd geleden een vierde prik besteld hebben (die geheel overbodig zou zijn als de derde zou doen wat beloofd wordt) EN daarenboven de CEO van Pfizer een paar weken geleden in de pers verkondigd heeft dat zij werken aan een aangepast vaccin specifiek tegen Omikron waarvan er … jawel minstens drie prikken moeten gezet worden (wat dus ook overbodig zou zijn als het derde boostershot zou werken) EN … onze allerliefste Ursula tijdens een persconferentie van 16.12.2021 verkondigd heeft dat de EU vanaf 2022 vier boostershots per jaar voorziet, ofwel om de 3 maanden (wat evenzo overbodig zou zijn als de derde boostershot zou werken), ach ja… dat is ook een verwaarloosbaar detail.

Zeer eigenaardig in heel dit verhaal – maar toch weer niet voor wie enige voorkennis heeft – is de vaststelling dat er op geen enkele manier onderzocht wordt of de 90% gevaccineerde ICU-patiënten effectief ziek worden van Omikron waarover de experts in elk land (ook in België) en zelfs de WHO het eens zijn dat de symptomen zeer mild zijn, vergelijkbaar met deze van een gewone verkoudheid. Daarnaast zijn er wel méér besmettingen maar veel minder ziekenhuisopnames EN worden mensen daarenboven minder ziek, dan wel van een substantie in de vaccins, waarvan inmiddels vaststaat dat minstens twee ingrediënten niet toegelaten zijn voor humaan gebruik. De EMA heeft daarover al eerder haar bedenkingen geuit, aangezien er bij de toekenning van de voorlopige toelating tot commercialisatie “for emergency use only” geen gegevens gekend waren over deze substanties.

Er bestaat een overweldigende hoeveelheid bewijzen dat mRNA een “rouleaux effect” veroorzaakt (bloedcellen klonteren aan elkaar, waardoor er geen normaal transport van zuurstof meer naar de cellen van de organen kan gaan) en oa leidt tot bloedklonters, tromboses, hartfalen, nierfalen en andere ernstige levensbedreigende aandoeningen met mogelijke dodelijke afloop.

Waarom wordt hiernaar geen enkel onderzoek gedaan en zelfs geen seconde nagedacht of in overweging genomen dat er mogelijk een verband bestaat met het genetisch product dat in de bloedbaan terecht komt? Omdat … nou ja, vul zelf maar in.

Dit is een warme oproep aan de bevolking om eens goed na te denken.

Hoe is het mogelijk dat dubbel gevaccineerden zo erg ziek worden dat zij op de ICU belanden? Naar verluidt beschermen de vaccins volledig tegen Delta dus … als gevaccineerden ziek worden moet dit per definitie van Omikron zijn, toch?

Maar … de symptomen en ziekteverschijnselen van Omikron stemmen helemaal niet overeen met de ernst en het profiel van de zieken op ICU.

Als u alles wat er tot nog toe beweerd is op een rijtje zet, ziet u toch ook dat het hele verhaal met haken en ogen aan elkaar hangt en er helemaal niets klopt van wat er gezegd wordt?

Gaat u dan toch nog voor die extra prik en… God geve … uw kinderen laten prikken?

 


Up to 90% of Covid patients in ICU are unboosted, says Boris Johnson

Boris Johnson reveals 90% of Covid patients in ICUs don’t have boosters – as he urges nation to get jabbed

Covid Latest: Boris Johnson Confirms 90% Of ICU Patients Have Not Had Their Booster Jabs | HuffPost UK Politics

90 procent Covid-19-patiënten op intensieve zorg in Groot-Brittannië kreeg geen booster | Coronavirus wat u moet weten | hln.be

Meld je aan voor de nieuwsbrief