Bedankt voor dit bezoek. Viruswaarheid gaat door als Voorwaarheid!

Hoe WHO adviseur draait en toelating van effectief en veilig medicijn verhindert

Lees hier het oorspronkelijke artikel.

De film waarnaar verwezen wordt in dit artikel vindt u, met Nederlandse ondertiteling, op ons videokanaal: Hoe WHO adviseur draait en toelating van effectief en veilig medicijn verhindert.

 

Een brief van dr. Tess Lawrie aan dr. Hill

een geweldige, korte film1 

dr. Mark Trozzi, 8 maart 2022

 

 

Dr. Andrew Hill verraadde het team dat miljoenen levens zou hebben gered en de ‘pandemie’ lang geleden zou hebben beëindigd.

Herinnert u zich onze nieuwsbrief van 14 december 2021, getiteld Dr Andrew Hill. $40 Million. 504,000 People Die?

“In oktober 2020 kreeg dr. Andrew Hill de opdracht om aan de Wereldgezondheidsorganisatie verslag uit te brengen over de tientallen nieuwe studies uit de hele wereld die erop wijzen dat ivermectine een opmerkelijk veilige en effectieve behandeling voor COVID-19 zou kunnen zijn.

Maar op 18 januari 2021 publiceerde dr. Hill zijn bevindingen op een preprint server. Zijn methoden waren niet nauwkeurig genoeg, het onderzoek was van lage kwaliteit en de uiterst positieve bevindingen over ivermectine werden tegengesproken in de conclusie. Uiteindelijk adviseerde dr. Hill: “Ivermectine moet worden gevalideerd in grotere, goed gecontroleerde gerandomiseerde onderzoeken voordat de resultaten goed genoeg zijn voor beoordeling door regelgevende instanties.”

De onderzoeker die een algemene aanbeveling over ivermectine wilde doen, had in plaats daarvan een negatief advies gegeven. Wat waren zijn redenen om dat te doen? Waren zijn conclusies gerechtvaardigd? Of waren er externe krachten in het spel die voor zijn ommezwaai hebben gezorgd?

Een jaar later vertelt deze film wat er precies is gebeurd vanuit het perspectief van iemand die het uit de eerste hand heeft meegemaakt: dr. Tess Lawrie. De video bevat ook bijdragen van dr. Pierre Kory en dr. Paul Marik die in deze periode nauw samenwerkten met dr. Hill.

Het bewijs is overweldigend en blijft zich opstapelen

1. Ivermectine is een goedkoop en veilig medicijn. Het werkt geweldig tegen COVID-19. Alleen al het gebruik van ivermectine vermindert het aantal sterftes met 85%.

2. De “COVID-19-pandemie” was een excuus voor een wereldwijde noodtoestand, die het excuus was voor een wereldwijde dictatuur, lockdowns en andere mensenrechtenschendingen, en het toestaan van de gedwongen ‘experimentele’ COVID-19-injecties die (tot nu toe) miljoenen mensen hebben gedood, nog veel meer hebben verwond, en recordwinsten hebben opgeleverd voor de moorddadige criminelen die de zwendel leiden, waaronder Bill Gates, die meer dan 200 miljard dollar heeft verdiend.

3. Het bestaan van een veilige behandeling voor COVID-19 zou een einde maken aan de ‘pandemie’, de ‘noodtoestand’, de lockdowns, de schadelijke afstandsregels, de verplichte  mondkapjes en alle andere regels. Een veilige, effectieve behandeling zou ook een einde maken aan de gedwongen ‘coronavaccins’, die enorm winstgevend zijn en ongekende sterfte veroorzaken.

4. We weten al sinds 2020 dat ivermectine een veilige, betaalbare en zeer effectieve behandeling voor COVID-19 is. De ‘pandemie’ had toen moeten eindigen, het sterven had toen moeten eindigen en de dodelijke ‘experimentele’ gedwongen injecties hadden nooit van de grond mogen komen. Dat is de reden waarom Gates, Tedros, Fauci en al hun marionetten in regeringen, bij medische vergunningverlenende instanties, en in de verouderde en achterhaalde mainstream media, zo hard hun best doen om te liegen over ivermectine.

5. Dit is ook de reden waarom waarheid sprekende artsen in Canada en in de rest van de wereld, waaronder ikzelf, het doelwit zijn geweest van deze criminelen. Omdat wij ons niet zullen onderwerpen; wij zullen geen leugens verspreiden; wij zullen de waarheid vertellen; wij zullen de mensheid verdedigen.

6. Ik ben zeer dankbaar en vereerd dat ik tot de waarheidsprekers behoor, ongeacht de systematische institutionele vervolging en de gigantische financiële schade. Wat COVID-19 betreft, kozen vele wetenschappers en artsen het brede en bochtige pad, terwijl weinigen het rechte en smalle pad kozen.

Een van de artsen die ik het meest bewonder in de wereld is dr. Tess Lawrie. Ik ben zeer vereerd dat ik samen met haar  in de stuurgroep zit van de Wereldraad voor Gezondheid. Zij is zeer intellectueel en integer. Zij is absoluut een van de hardst werkende deskundigen in de wereld die zich inzet voor het redden van levens en het herstel van de mensenrechten. Neemt u alstublieft even de tijd om te bidden of te mediteren voor haar gezondheid, kracht, geluk en een het slagen van haar missie.

Dr. Andrew Hill is een heel ander verhaal. Een tragisch en duister verhaal. Naar mijn mening is hij een wetenschapper die zijn ziel heeft verkocht. Miljoenen mensen zijn gestorven, en onze wereld ligt nog steeds in puin, mede omdat Hill boog voor Bill Gates, ivermectine tegenhield, en het doden van mensen en misdaden tegen de menselijkheid in stand hield… Voor geld, uiteraard.

In de komende dagen zullen we twee nieuwe studies presenteren die opnieuw de werkzaamheid  van ivermectine aantonen voor de behandeling en preventie van COVID-19; en ook hoeveel slechter de werkzaamheid is van remdesivir in vergelijking met ivermectine. We zullen ook suggesties geven wie je kunt aanklagen en helpen om een strafzaak te beginnen, voor uw eigen lijden of het verlies van dierbaren als gevolg van COVID-19 zonder ivermectine of van de gedwongen injecties.

 

1. https://drtrozzi.org/2022/03/08/a-letter-from-dr-tess-lawrie-to-dr-hill-a-great-short-film/

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief