Bedankt voor dit bezoek. Viruswaarheid gaat door als Voorwaarheid!

Johns Hopkins University bevestigt: Vaccinweigeraars kunnen gevaccineerd worden met behulp van PCR test.

Origineel artikel: https://www.legitim.ch/post/johns-hopkins-university-best%C3%A4tigt-impfverweigerer-k%C3%B6nnen-mittels-pcr-test-geimpft-werden 

Gepubliceerd op 11 februari 2021 Door Jan Walter

Inleiding

In dit artikel beschrijft Jan Walter met uitgebreide bronvermeldingen welke technieken er mogelijk zijn om bevolking toch te kunnen vaccineren, wanneer mensen steeds kritischer worden ten aanzien van vaccinaties. Hetgeen alleen maar aangewakkerd wordt door de aanhoudende druk tot masale “vaccinatie” tegen een voor 99,8% van de mensen niet dodelijke ziekte, met ook nog eens een nieuw type “vaccin” wat eigenlijk Gen therapie is door middel van mRNA. Het lijkt science fiction en is huiveringwekkend, maar de metohodes en technieken zijn beschikbaar. Daar vraag is hoe ver laten wij het komen?

Vaccinaties steeds kritischer bekeken en het huiveringwekkende alternatief

In januari 2019 heeft de WHO [1] het groeiende aantal vaccinatiecritici gedefinieerd als een van de tien grootste bedreigingen voor de mondiale gezondheid, en sinds het ongekende fiasco van de coronavaccinatie [2] is het aantal vaccinatieweigeraars echt verveelvoudigd. Ondertussen ontstaat zelfs binnen de conventionele medische wereld verzet. Maar de meesterbreinen van de WHO blijven aandringen ​​op een onrealistische vaccinatiegraad van minstens 70 procent.

Nu waarschuwen verschillende experts en voormalige mainstream journalisten zoals John O’Sullivan dat de massale PCR-testcampagne een vermomd vaccinatieprogramma van de WHO zou kunnen zijn. (zie Principia Scientific) [3] O’Sullivan verwijst naar een nieuwe technologie die aan de Johns Hopkins University is ontwikkeld en die het mogelijk moet maken geheime vaccinaties uit te voeren door middel van een PCR-test. (zie Johns Hopkins Universitiy) [4]

Geïnspireerd door een parasitaire worm die zijn scherpe tanden in de darmen van zijn gastheer graaft, hebben Johns Hopkins-onderzoekers piepkleine, stervormige micro-apparaten ontwikkeld die zich hechten aan het darmslijmvlies en die medicijnen in het lichaam kunnen afgeven.

Deze kleine apparaten, bekend als “Theragrippers”, zijn gemaakt van metaal en een dunne, van vorm veranderende film. Ze zijn bedekt met hittegevoelige paraffinewas en elk niet groter dan een stofdeeltje. (zie afbeelding 1)

Afbeelding 1: Theragrippers

 

 

 

 

 

 

 

Wanneer de paraffinecoating op de Theragripper lichaamstemperatuur bereikt, sluiten de apparaten zich autonoom en klemmen zich vast aan de wand van de dikke darm. Door de afsluitende werking graven de piepkleine, zespuntige apparaatjes zich in het slijmvlies en hechten zich aan de dikke darm, waar ze worden vastgehouden en geleidelijk hun medicijnlading afgeven aan het lichaam. Uiteindelijk verliezen de Theragripper hun grip op het weefsel en worden ze via de normale maagdarmspierfunctie uit de darm verwijderd.

Opmerking: volgens de Johns Hopkins University worden Theragrippers feitelijk toegediend met een wattenstaafje. (zie afbeelding 2)

 

 

 

 

 

 

 

Afbeelding 2: Theragrippers op een wattenstaafje

Het onderzoeksteam van de Johns Hopkins University publiceerde op 28 oktober 2020 positieve resultaten van een dierstudie als omslagartikel in Science Advances [5] en bevestigde daarmee dat de nieuwe technologie feilloos werkt:

Hier melden we dat GI-parasiet-geïnspireerde actieve mechanochemische therapeutische grijpers, of theragrippers, 24 uur kunnen overleven in het maagdarmkanaal van levende dieren door autonoom vast te klampen aan slijmvliesweefsel. We zien ook een opmerkelijke zesvoudige toename van de eliminatiehalfwaardetijd bij gebruik van ripper-gemedieerde afgifte van het model-analgeticum ketorolac tromethamine. Deze resultaten leveren uitstekende bewijzen dat vormveranderende en zelfvergrendelende micro-apparaten de effectiviteit van langdurige geneesmiddelentoediening verbeteren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fig.3: Vormveranderende Theragripper als zelfvergrendelende medicijnafgifteapparaten

Het toeval wil dat de PCR-test in China nu ook anaal wordt uitgevoerd omdat de betrouwbaarheid van de resultaten beter zou zijn en natuurlijk wordt deze praktijk onmiddellijk in de westerse mainstream media ondersteund. (zie Business Insider) [6]

Opmerking: Als u zich niet kunt voorstellen dat de regering u tegen uw wil en zonder uw toestemming giftige stoffen zou toedienen, moet u eens denken aan alle gruwelijke experimenten met mensen die achteraf werden toegegeven en die, volgens Wikipedia, [7] tot ver in de moderne tijd hebben voortgeduurd. In 2007 gaf de CDC [8] zelfs toe dat tussen 1955 en 1963 10-30 miljoen burgers via poliovaccinatie met de kankerverwekkende stof SV40 besmet zijn geraakt.

De vaccinatie die geen vaccinatie is, maar Gen Therapie

In een onthullende videoconferentie [9] met Dr. Judy Mikovits, Robert Kennedy Jr. en Dr. David Martin wordt uitgelegd dat het mRNA-vaccin, volgens de wettelijke definitie, helemaal geen vaccin is. Het wordt ten onrechte een vaccin genoemd om te verbergen dat het vermeende vaccin in feite een gentherapie is. De ervaren arts en epidemioloog, dr. Wolfgang Wodarg, verklaarde in een gecensureerd interview met Rubikon: “Eigenlijk zou dit “veelbelovende” vaccin voor de overgrote meerderheid van de mensen VERBODEN moeten zijn, omdat het genetische manipulatie is!” Mary Holland, Vice President en Hoofd Advocaat van de Children’s Health Defence Organization, waarschuwt:  “Nieuwe vaccintechnologieën zullen waarschijnlijk leiden tot nieuwe soorten vaccinatieschade. Aangezien er nog nooit een goedgekeurd mRNA-vaccin is geweest, weten we echt niet hoe dergelijke schade eruit zal zien. Omdat de vaccins zo snel zijn ontwikkeld en de klinische proeven zo kort zijn, is de schade op de lange termijn volledig onbekend.”

Wat vooral huiveringwekkend is, is dat de overgrote meerderheid niet eens weet wat het mRNA-vaccin in hun lichaam doet. Zij laten zich gewoon blind vaccineren, en dat ondanks het feit dat steeds meer onafhankelijke en zelfs orthodoxe medische experts ervoor waarschuwen. (zie artsen van over de hele wereld waarschuwen voor mRNA-vaccinatie) [10] In dit verband mag niet worden vergeten dat het Amerikaanse bedrijf modeRNA Therapeutics in 2010 niet als vaccinfabrikant werd opgericht, maar als een GenTech-bedrijf. Het voorbeeld van de vele Monsanto-schandalen maakt glashelder dat genetische manipulatie niet dient om soorten te beschermen, maar eerder om macht te verwerven. De verborgen agenda is het genetisch wijzigen van soorten om ze te kunnen patenteren of te bezitten. De voormalige Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Henry Kissinger zei ooit: “Wie het zaad controleert, controleert de wereld.” (Zie persportaal) [11]

Wat is het volgende? Gaan ze onze lichamen patenteren nadat ze ons genetisch hebben gemanipuleerd met het mRNA-vaccin?

Dr. Carrie Madej, [12] een specialist in interne geneeskunde met meer dan 19 jaar ervaring, stelt dat het COVID-19 vaccin in feite een Trojaans paard zou kunnen zijn om mensen te patenteren omdat het ons DNA verandert. Volgens een Artikel dat in januari 2020 in het Britse wetenschapsblad Phys.org is gepubliceerd [13], wordt bevestigd dat gemodificeerd RNA een directe impact heeft op ons DNA. Vooral de volgende passage is alarmerend: “Verschillende onderzoeksgroepen werken nu samen om te onderzoeken welk effect dit kan hebben op de DNA-molecule. We weten al dat R-loop-regio’s geassocieerd zijn met DNA-sequenties die actieve genen bevatten, en dat dit kan leiden tot chromosoombreuken en het verlies van genetische informatie.” Alarmerend is ook het feit dat vooraanstaande vaccinproducenten zoals Pfizer hun proefpersonen waarschuwen zich na vaccinatie niet voort te planten (zie Pfizer, p. 132) [14 PDF] Hiermee bevestigt het farmaceutische bedrijf dat het mRNA-vaccin negatieve effecten kan hebben op de menselijke voortplanting en desondanks wordt gevaccineerd!

Conclusie: Iedereen die een beetje geschiedenis kent, weet dat genetische experimenten en menselijke experimenten niets nieuws zijn. Hoewel de moderne eugenetica haar oorsprong vindt in de 19e eeuw, zijn de ideeën, maatregelen en rechtvaardigingen van staats- en sociale interventies en invloeden op de voortplanting al sinds de oudheid bekend. Zij zijn reeds terug te vinden in Plato’s “Politeia”, die zich echter beperkt tot staatsselectie en onderwijs. In de Renaissance zijn overeenkomstige gedachtelijnen te vinden in de sociale utopische geschriften “Utopia” van Thomas Morus, “Nova Atlantis” van Francis Bacon en “La città del Sole” van Tommaso Campanella. Maar omdat het gezond verstand zich instinctief tegen dergelijke ingrepen verzet, heeft het establishment zich altijd ingespannen om zijn ware bedoelingen met misleidende etiketten te verhullen. De nazi’s, bijvoorbeeld, verdoezelden eugenetica als “erfelijke gezondheidsleer” of “erfelijke zorg” om het aantrekkelijk te maken voor de massa’s, en vandaag wordt dezelfde zieke agenda aan ons verkocht met een nieuw “vaccin” om ons te redden van een vermeende pandemie.

 

Bronvermeldingen: 

[1] https://web.archive.org/web/20200812085538/https://www.who.int/news-room/feature-stories/ten-threats-to-global-health-in-2019 

[2] https://www.legitim.ch/post/schockierende-bilder-beh%C3%B6rden-verschweigen-massenhaft-corona-impfsch%C3%A4den 

[3] https://principia-scientific.com/are-pcr-tests-secret-vaccines/ 

[4] https://hub.jhu.edu/2020/11/25/theragripper-gi-tract-medicine-delivery/ 

[5] https://advances.sciencemag.org/content/6/44/eabb4133 

[6] https://www.businessinsider.com/microbiology-professor-china-anal-swab-test-covid-19-makes-sense-2021-1?r=MX&IR=T 

[7] https://en.wikipedia.org/wiki/Human_subject_research 

[8] http://web.archive.org/web/20110307094146/http:/www.cdc.gov/vaccinesafety/updates/archive/polio_and_cancer_factsheet.htm 

[9] https://www.bitchute.com/video/4fVFgHXPELoO/ 

[10] https://tinyurl.com/y32qpl74  

[11] https://www.presseportal.de/pm/62556/3331518 

[12] https://banthis.tv/watch?id=5f176746677a7f01e9302af6 

[13] https://phys.org/news/2020-01-rna-effect-dna.html 

[14 PDF] https://pfe-pfizercom-d8-prod.s3.amazonaws.com/2020-11/C4591001_Clinical_Protocol_Nov2020.pdf 

Meld je aan voor de nieuwsbrief