Bedankt voor dit bezoek. Viruswaarheid gaat door als Voorwaarheid!

Ouders kijken machteloos toe

Het relaas van een vader…

Onze zoon besloot, tegen onze adviezen in, twee prikjes te nemen. Dit om mee te kunnen met een schoolreisje en om met zijn vrienden een biertje te kunnen drinken.

Direct na zijn eerste injectie werd hij ziek, wekenlang snipverkouden en allerlei onverklaarbare ontstekingen. Een sterke vent die dagelijks in de sportschool was te vinden, zat weken als een dood vogeltje lusteloos in de bank. 

Na zijn tweede prik ging het pas echt mis. Hij kreeg een keel ontsteking waarbij zijn lymfeklieren erg opzetten gepaard gaande met hoge koorts. Dit resulteerde weer in de snelle groei van een abces in zijn hals die uitbreidde naar zijn nekwervels en dreigde af te zakken naar de borstholte. De artsen hebben succesvol het abces kunnen verwijderen en met antibiotica de ontsteking tot stand gebracht. Vandaag is hij na 9 dagen ziekenhuisopname gelukkig weer thuis. 

Ik heb in al die dagen de behandelend arts niet te spreken gekregen. Ook niet nadat ik heb gevraagd of dat telefonisch kan. Mijn vrouw heeft wel een paar keer de arts gesproken. Maar het heikele punt van de oorzaak van deze aaneenschakeling van ontstekingen heeft ze, omwille van het herstel van onze zoon, niet ter sprake gebracht. Ik ben niet van plan het daarbij te laten. Tot zover de update. Leek me wel een passend moment gezien de rechtzaak tegen de Gezondheidsraad die afgelopen maandag 8 november plaatsvond.

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief