Bedankt voor dit bezoek. Viruswaarheid gaat door als Voorwaarheid!

Professor Maria Gismondo: “Wij hebben de pandemie veroorzaakt”

Topviroloog Italië spreekt over “psychologische pandemie”

Door mr. Jeroen Pols

Rotterdam – 22 augustus 2020 – Dr. Maria Rita Gismondo (66) bevestigde op 20 februari 2020 om 21.30 uur de “eerste coronazaak” van Italië aan de autoriteiten. Zij vertelt tijdens een symposium in Berlijn haar verhaal. “Onze ambulances moesten met blauw zwaailicht leeg door Milaan heen en weer rijden.”

Gismondo, hoofdviroloog van het Luigi Sacco University Hospital in Milaan, was afgelopen week met acht andere deskundigen  op uitnodiging van AfD-parlementsleden in Berlijn. Daar spraken zij met tientallen vertegenwoordigers uit de politiek en samenleving over een feitelijke analyse van de “Brave New World” vanuit medisch, juridisch en economisch oogpunt.

De professor is naar eigen zeggen in het openbaar aangevallen en onder druk gezet door de Italiaanse regering om niet meer te spreken over de werkelijke situatie in Lombardije: nog steeds beschouwt Gismondo het virus als een “middelzware griep”. Volgens haar circuleerde het virus al wekenlang ongemerkt door Europa. Al in november 2019 ontdekte de milieudienst tijdens een routineonderzoek van Milanees rivierwater per toeval het nieuwste type coronavirus.

De Italiaanse topviroloog beschrijft de situatie als “een psychologische pandemie” en “een wereldwijde paniekstrategie”. Zij vertelt dat lege ambulances van haar ziekenhuis  op verzoek van de autoriteiten met zwaailichten door de straten van Milaan heen en weer scheurden. Het konvooi van vrachtwagens in Bergamo, die eind maart de hele wereld schokte, vervoerde geen enkel lijk. Een verantwoordelijke militaire kolonel bevestigde dit aan haar. Ze wil geen commentaar geven op de politieke strategie van het Conte-regime in Rome.

 

www.compact-online.de/was-hat-die-elite-zu-verbergen-experten-packen-aus/?cookie-state-change=1598093122789

 

Coronavirus, la virologa Gismondo ancora controcorrente: «Chiudere le discoteche non serve a niente, ordinanza inspiegabile»

Meld je aan voor de nieuwsbrief