Bedankt voor dit bezoek. Viruswaarheid gaat door als Voorwaarheid!

Van Dissel: “COVID-19 ongevaarlijk voor 98% van de mensen”

Gemiddelde leeftijd overledenen boven 80 jaar

Door mr. Jeroen Pols

In de technische briefing die Van Dissel op 25 juni aan de Tweede Kamer gaf, volgt dat 98 procent van de mensen die geïnfecteerd raakt, geen tot nauwelijks ziekteverschijnselen heeft.  Van de duizend mensen die het virus krijgen, belanden 3,5 mensen op de intensive care. Vrijwel alle overledenen onder de 70 jaar hadden een of meer ernstige onderliggende aandoeningen. Het merendeel had ernstige hartaandoeningen. Met deze cijfers kan het RIVM niet langer volhouden dat COVID-19 gevaarlijker is dan een gemiddelde griepgolf.

Opvallend is dat het RIVM nalaat om het percentage van de geïnfecteerden dat overlijdt te vermelden in de overzichten. Ook tijdens de zitting van het kort geding tegen de Nederlandse Staat afgelopen donderdag weigerde het RIVM pertinent om helderheid te verschaffen. Op basis van dit gegeven kan namelijk de infection fatality rate (IFR) vastgesteld worden. Dit getal is belangrijk om te bepalen welk gevaar een virus daadwerkelijk vormt.

Jeroen Pols van Viruswaanzin: ‘Ter zitting heb ik aan het RIVM gevraagd waarom COVID-19 op lijst A geplaatst is. Dit is de gevaarlijkste categorie als ebola, pokken en polio. Mensen die dit soort virussen oplopen hebben een kans (IFR) tussen de 10 tot wel 90 procent om te overlijden. Met de getallen die het RIVM nu vrijgegeven heeft, zal de IFR van COVID-19 rond de 0,1 liggen. Dat ligt in de categorie van griep’, aldus Pols. Ter zitting weigerde de staat zelfs maar een indicatie te geven hoe gevaarlijk COVID-19 daadwerkelijk is.  Pols: ‘Kennelijk zijn er grote belangen om de gecreëerde mythe van COVID-19 als een gevaarlijk virus koste wat kost in stand te houden.’

De WHO heeft zelfs een protocol opgesteld om te bepalen of iemand met COVID-19 is overleden. Deze definitie is zo ruim gesteld dat patiënten die aan kanker of een hartaanval overlijden, als COVID-19-sterfgevallen geregistreerd worden. Pols: ’Zelfs met deze opgepompte getallen komt het virus niet verder dan een griepgolf’. Volgens de cijfers van het RIVM zijn er 70 personen overleden zonder onderliggende aandoeningen.

Pols vraagt zich dan ook af hoe lang de overheid en de media nog doorgaan met de onjuiste verhalen over dit virus. ‘Het hele land is met deze angstaanjagerij naar de rand van de afgrond gebracht’, aldus Pols.

 Meer lezen:

COVID-19_WebSite_rapport_dagelijks_20200630_1031

technische_briefing_commissie_vws_25_juni_2020_jaap_van_dissel

Hoe sterfgevallen in de coronastatistieken belanden

Meld je aan voor de nieuwsbrief