Bedankt voor dit bezoek. Viruswaarheid gaat door als Voorwaarheid!

Van Ranst en de regering weigeren de zorg op te schalen

Van Viruswaanzin in België

 

 

 

Blijkens een bericht in HLN van vandaag, 29.11.2021, vindt Van Ranst dat er voldoende capaciteit is in de zorg. De regering luistert naar Van Ranst en heeft de zorg niet opgeschaald. Gevolg: zorg moet worden uitgesteld. In de UK heeft men de zorg wel opgeschaald. De IC-bedden zijn met 50 % toegenomen sedert het begin van  de crisis. Daar zijn er actueel zelfs geen maatregelen meer.  

Tegenover de weigering om ingrijpende aanpassingen te doen, moeten we blijkens dit  persbericht wel “voorrang” creëren op de intensieve zorg. Dus er is geen  capaciteitsprobleem als we een aantal mensen achteruit schuiven.  

Recent vroeg de voorzitter van de artsenvakbond om de zorg te herorganiseren en te  zorgen voor voldoende capaciteit op de intensieve zorgen. Van Ranst weet dat beter, en de regering volgt hem.  

De weigering de zorg uit te breiden staat ook in contrast met de beschuldigende vinger die de regering uitsteekt naar de niet-gevaccineerde mensen.  

Van Ranst en de regering beslissen dus om de zorg niet uit te breiden en als er te weinig IC-bedden zijn dan is dat de schuld van de niet-gevaccineerden. Intussen zit personeel in de IC’s met de handen in het haar en geraakt de bevolking gepolariseerd.  

Dhr. Van Ranst en de regering missen moreel besef. Er zijn mensen die niet verzorgd kunnen worden door hun onkunde.  

Michael Verstraeten 

Voorzitter Viruswaanzin – Vrijheid 

___________________________________________________________________  V.Z.W.

Viruswaanzin Beelboekstraat 60, 9040 Gent kbo 0752.629.037 tel. 0496.54.73.52

 

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief