Bedankt voor dit bezoek. Viruswaarheid gaat door als Voorwaarheid!

Procedure voor het verkrijgen van een Vrijstellingsverklaring voor het niet-medische & niet-werkende mondkapje.

 

Ben jij je ook bewust van de schadelijke gevolgen van het dragen van een niet-medisch en niet-werkend mondkapje? Zowel op fysiek als op geestelijk gebied? Ben jij op zoek naar een manier waarop je vrijgesteld bent van de mondkapjesplicht?

Wij roepen iedereen die geen mondkapje wil dragen op om naar de eigen huisarts te gaan met het verzoek een medische verklaring af te geven, waarin staat dat het dragen van een mondkapje medisch gezien onverantwoord is. Mocht de eigen huisarts hier – om wat voor reden dan ook – geen gehoor aan kunnen geven, vraag dan of een collega-arts dit wil doen. Het is namelijk zo dat een collega van de eigen huisarts hier vaak makkelijker toe in staat is.

Huisarts geeft geen verklaring af?
Is je huisarts of zijn/haar collega niet bereid een medische verklaring af te geven? Stuur dan een mail naar het algemene e-mailadres. Vermeld daarin duidelijk je volledige naam en je geboortedatum. Licht daarin ook je motivatie toe om de verklaring aan te vragen, geef kort aan hoe het contact met desbetreffende huisarts is geweest en vermeld daarbij ook zijn/haar naam. Je verzoek wordt dan in behandeling genomen. In verband met grote drukte kan de wachttijd oplopen tot 3 maanden.

Meer dappere artsen die opstaan?
Op dit moment zijn er vier artsen actief om de verzoeken te verwerken. Wij zouden dit team graag uitbreiden met dappere artsen, die bereid zijn hun cliënten en patiënten de gepaste bescherming te bieden, overeenkomstig de eed die afgelegd is aan het begin van hun medische loopbaan. Ken of ben jij een arts die hier een bijdrage aan zou willen leveren door ook verklaringen uit te geven, meld dat dan graag via ons algemene e-mailadres.

Laten we het bewustzijn omtrent het schadelijke effect van het dragen van een mondkapje met elkaar vergroten door hier allemaal een steentje aan bij te dragen. Door elkaar erop te attenderen, de vraag neer te leggen bij de medici, onze zorg uit te spreken en voor elkaar op te komen. Al dan niet vanuit onze professionele en/of menselijke verantwoordelijkheid.

Dus vraag je huisarts om een medische verklaring en zorg dat je deze op zak hebt zodat geen mondkapje hoeft te dragen! En dappere artsen, sta op en schaar je achter je cliënten!

Hoe kan ik verder helpen?

7 dingen die je kunt doen om je protest stem te laten horen en viruswaanzin.nl te steunen:

 1. Kom naar de demonstratie en/of deel hem met al je vrienden!
  https://www.facebook.com/events/1238938989782375
 2. Teken de petitie “Stop de Lockdown”
  https://voorwaarheid.nl/hoe-kan-ik-helpen/petitie-stop-de-lockdown/
 3. Doneer en steun ons middels een bijdrage groot of klein, zodat we de kosten van juridische procedures met zijn allen kunnen delen https://voorwaarheid.nl/steun-ons-in-deze-belangrijke-missie-en-doneer-een-bijdrage/
 4. Abonneer je op de nieuwsbrief: https://voorwaarheid.nl/nieuwsbrief/
  Hierdoor blijf je op de hoogte, ook in deze tijden van censuur…
 5. Vrienden uitnodigen om lid te worden van onze facebook groep.
  https://www.facebook.com/groups/279939739822045/
 6. Berichten die je interessant vindt delen op je eigen tijdlijn om meer mensen bewust te maken
 7. Ons back-up middel tegen censuur is ons nieuwe kanaal op Telegram. Je kunt je hier eenvoudig voor aanmelden, zodat je altijd op de hoogte blijft! https://t.me/viruswaanzin

Elke steun betuiging, welke en hoe groot of hoe klein dan ook, is van harte welkom en wij danken je voor je inzet! ?

Meld je aan voor de nieuwsbrief