Bedankt voor dit bezoek. Viruswaarheid gaat door als Voorwaarheid!

Is het apenpokkenvirus bioterrorisme?

Door Willem Engel

Twitterdraad van 21 mei 2022

Is het monkeypoxvirus een serieus gevaar of is het alleen maar een anticipatoire zoals bij COVID-19?

 

Zo begon het, 21 mei 2022:

 

In maart 2021 is er nog een oefening geweest met dit scenario: Munich Security Conference

In de evaluatie die volgde in november 2021 staat mooi de juiste datum aangegeven voor de nieuwe ‘uitbraak’.

 

 

De media pakken het direct op. Virologen rond de wereld starten de campagne in sync. Ook van Ranst is er weer bij en gebruikt zijn tactiek van cijfers uit de context halen en gespeelde verontwaardiging “als we eerder hadden ingegrepen” (en jullie beter hadden geluisterd).

 

Emergence of Monkeypox as the Most Important Orthopoxvirus Infection in Humans

“The monkeypox virus is considered a high threat”

“Therefore, there is an urgent need to focus on building surveillance capacities which will provide valuable information for designing appropriate prevention, preparedness and response activities”

 

 

Maar wat vinden we nog meer in 2018? Kennelijk is het huidige virus al gesequenced. Het komt uit Israël. De datum van publicatie is ook bijzonder: 9 januari 2020, één dag voor SARS-CoV-2. Hebben we te maken met een lableak? Of is er wellicht iets anders aan de hand?

 

 

Een oud krantenknipsel uit 1987 speculeert dat het pokkenvaccin wellicht een andere ziekte heeft uitgelokt. Na het “Dansen met Janssen” shedding event dat RS* triggerde, is dat niet eens een gekke gedachte meer. Zou het dan ook andersom kunnen zijn?

*Het RS respiratoir syncytieel-virus is het meest voorkomende verkoudheidsvirus bij kinderen, red.

 

 

AstraZeneca gebruikt een Chimp-vector* voor zijn prik, gebaseerd op het isolaat van Johns Hopkins en de vector van Okairos (opvallende spelers). De Ad-vector** is typisch gentherapie. Of de chimp nu direct gelinkt is met de monkeypox is niet heel waarschijnlijk.

*Chimp-vector is chimpansee-vector, red.
** Ad-vector is adenovirus-vector, red.

https://ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3396660/

 

Dan komen de vaccins. Vrij recentelijk zijn ze toegelaten: 2019, net op tijd voor de pandemie en na Crimson Contagion. Het is duidelijk dat deze bedoeld zijn voor het bestrijden van bioterrorisme (SARS-CoV-2 virus). Het monkeypoxvirus levert namelijk geen gevaar meer op, tenzij er opzettelijk een besmettelijke stam wordt losgelaten.

 

Gelukkig was de test al een tijdje klaar. Drosten is een van de auteurs, het zal inmiddels niet verbazen. Het ontwikkelen van de test was een reactie op de uitbraak van 2003, ook toen natuurlijk een reden om te injecteren. PCR als reden voor injectie, een herhalend patroon.

 

Even terug naar bioterrorisme. De nieuwe wet is een direct gevolg van de false flag van deze eeuw: 9-11, het omgekeerde van de preventieparadox. Juist vanwege het politieke doel van de surveillancestaat worden terroristische aanslagen gepleegd om daarna wetten te kunnen doorvoeren.

 

De meest voorkomende ‘aanslag’ bij bioterrorisme is de false flag. Hierbij gaat het om angst op te wekken zonder dat er echt iets aan de hand is. Met deze angst kan het publiek gestuurd en overtuigd worden om vrijheden op te geven en medische experimenten te ondergaan.

 

Ook aan het laatste stukje, therapeutica, is gedacht: Tecovirimat is sinds januari 2022 toegelaten op de Europese markt. Wat een timing. SIGA technologies Netherlands BV is de aanvrager. SIGA is een bedrijf dat aan biodefense doet…..Natuurlijk ontwikkeld door de NIAID (Fauci).

 

Een van de toepassingen van Tecovirimat is het tegengaan van vaccinatiebijwerkingen! Wordt dit middel ingezet tegen een denkbeeldig monkeypoxvirus, maar in werkelijkheid tegen de bijwerkingen van de COVID-19 injecties? Inmiddels mag niks ons meer verbazen.

https://www.cdc.gov/smallpox/clinicians/vaccine-medical-management6.html

 

Terug naar SIGA. Eigenlijk is dit de grote cashcow: In 2011 koopt BARDA voor 400 miljoen Tecovirimat in; 2018 keurt de FDA het goed op basis van een trial met slechts 359 deelnemers; in 2021 is er ook een aanvraag voor de intraveneuze versie.
NIH, NIAID, BARDA: het is duidelijk wat hier gaande is.

 

BARDA is de unit tussen NIH (gezondheid) en DOD (defensie) Het instituut richt zich voornamelijk op bioterrorisme. Het is ook het overheidsintituut dat net als DARPA investeert in biomedische en farmaceutische en biotechbedrijven.

 

Het blijft toch wel heel vreemd, dat kartel dat samenwerkt met DARPA en BARDA.
Army signs agreement with drug giant Gilead on experimental COVID-19 treatment (militarytimes.com)
Kijk eens wie daar allemaal bij horen……

 

Samengevat

  1. Apenpokken zijn bioterrorisme.
  2. NIAID en zijn partners zijn de daders, net als bij COVID-19 is er geen sprake van een echt gevaar.
  3. De angst wordt gebruikt voor het optuigen van de surveillance staat.
  4. De behandeling zal gebruikt worden om de bijwerkingen te verhullen
  5. Oekraine is de incubator voor deze false flag operation. De biolabs, maar vooral de betrokken bedrijven en instranties zijn opvallend. Zie ook deze interessante twitterdraad.
Meld je aan voor de nieuwsbrief