Bedankt voor dit bezoek. Viruswaarheid gaat door als Voorwaarheid!

VoorLeven

In de afgelopen jaren is er door de ontwikkelingen in de samenleving en in de wereldpolitiek steeds meer behoefte ontstaan aan een andere manier van leven: minder afhankelijk van externe instanties, meer gebaseerd op individuele autonomie, keuzevrijheid, eigen initiatief, eigen verantwoordelijkheid en zelfredzaamheid. Bouwen aan een samen-leving waarin iedereen vanuit zijn of haar eigen kracht en talenten een volwaardige plek inneemt, kan deelnemen en bijdragen en zich verder kan ontwikkelen. Op eigen kracht én samen. Terug naar de bron, naar de essentie, naar waarachtigheid, naar eigen en oude wijsheden.

Vanuit de pijler VoorLeven geven we aandacht aan diverse initiatieven op het gebied van zelfbeschikking, zelfvoorzienendheid, zelfhulp en zelfheling.

Ben jij oprichter of deelnemer van zo’n initiatief en wil je daarover graag iets vertellen, om het initiatief onder de aandacht te brengen en om anderen te inspireren? Of organiseer jij binnenkort een activiteit betreffende bovengenoemde thema’s?

Neem dan contact op met VoorWaarheid!

Onder het menu ‘Contact met ons’ vind je een contactformulier.
Vul daar bij ‘Onderwerp’ de term ‘VoorLeven’ in en licht toe onder ‘Je bericht’ wat
je graag wil vertellen, delen of doen.

Via onderstaande link kom je rechtstreeks in het contactformulier.
https://voorwaarheid.nl/contact/

Laten we elkaar en anderen inspireren en bekrachtigen.
Laten we krachten bundelen.
VoorLeven!

Meld je aan voor de nieuwsbrief