Bedankt voor dit bezoek. Viruswaarheid gaat door als Voorwaarheid!

VoorLeven

In de afgelopen jaren is er door de ontwikkelingen in de samenleving en in de wereldpolitiek steeds meer behoefte ontstaan aan een andere manier van leven: minder afhankelijk van externe instanties, meer gebaseerd op individuele autonomie, keuzevrijheid, eigen initiatief, eigen verantwoordelijkheid en zelfredzaamheid. Bouwen aan een samen-leving waarin iedereen vanuit zijn of haar eigen kracht en talenten een volwaardige plek inneemt, kan deelnemen en bijdragen en zich verder kan ontwikkelen. Op eigen kracht én samen. Terug naar de bron, naar de essentie, naar waarachtigheid, naar eigen en oude wijsheden.

Vanuit de pijler VoorLeven geven we aandacht aan diverse initiatieven op het gebied van zelfbeschikking, zelfvoorzienendheid, zelfhulp en zelfheling.

Ben jij oprichter of deelnemer van zo’n initiatief en wil je daarover graag iets vertellen, om het initiatief onder de aandacht te brengen en om anderen te inspireren? Of organiseer jij binnenkort een activiteit betreffende bovengenoemde thema’s?

Neem dan contact op met VoorWaarheid!

Onder het menu ‘Contact met ons’ vind je een contactformulier.
Vul daar bij ‘Onderwerp’ de term ‘VoorLeven’ in en licht toe onder ‘Je bericht’ wat
je graag wil vertellen, delen of doen.

Via onderstaande link kom je rechtstreeks in het contactformulier.
https://voorwaarheid.nl/contact/

 

Laten we elkaar en anderen inspireren en bekrachtigen.
Laten we krachten bundelen.
VoorLeven!

VoorBalans

VoorBalans is een collectief van coaches en therapeuten werkend vanuit een holistisch perspectief, waarbij de mens als geheel wordt gezien en benaderd.

Dit collectief is opgericht naar aanleiding van de ontwikkelingen in de samenleving: de toenemende behoefte aan psychische ondersteuning en de verminderde toegankelijkheid daarvan.

Middels VoorBalans willen we aan deze behoefte tegemoet te komen door snel passende begeleiding te bieden.

De vrije mens academie

In een tijd als deze is er veel behoefte aan juridische basisvaardigheden én kennis. Het is handig om jezelf goed te informeren en zelf ‘tools’ uit de juridische gereedschapskist te kennen, zodat je beter weet wat jouw rechten zijn én een goed onderbouwd weerwoord hebt als dat nodig is.

De vrije mens academie biedt daarvoor diverse toegankelijke curssussen en workshops op juridisch terrein. 

Army of Love

Anna Zeven en Mordechaï Krispijn zijn de oprichters van de Army of Love. Vanuit hun achtergrond als coach, trainer en ondernemer helpen zij mensen, in deze tijd van transformatie, om dicht bij zichzelf te blijven en om trouw te blijven aan hun eigen principes en waarden.

Ook helpen zij mensen om hun missie te vinden en vandaaruit een eigen onderneming of organisatie te starten. Dit om op deze manier een bijdrage te leveren aan het creëren van een mooiere wereld.

Met het platform de Army of Love Community bieden zij de mogelijkheid om in contact te komen met gelijkgestemden. Ook heb je onbeperkt toegang tot alle online trainingen, replays en kan je rekenen op support.

Free Spirits Community

Free Spirits Community is in 2019 in Nederland begonnen met een groep mensen die graag in een community willen wonen. Een paar mensen bezochten verschillende locaties, maar er was altijd een kink in de kabel, en dat is geld. De tijd verstreek en er gebeurde van alles in de wereld.

Begin 2021 vroeg Jorinde aan enkele mensen in de groep of ze echt actie wilden ondernemen om communities te creëren en meteen schreven 50 mensen zich in. Natuurlijk kost het creëren van communities veel tijd en energie. En er worden kosten gemaakt om een online community (platform) te creëren om het creëren van offline communities te organiseren.

Ze zijn vastbesloten om onze nieuwe aarde te creëren met passie, enthousiasme en creativiteit. Hun on- en offline community is een plek waar mensen zich veilig voelen. Waar ze zichzelf kunnen zijn. Waar ze talenten kunnen ontwikkelen en waar ze dicht bij de natuur kunnen leven met gelijkgestemden. 

Meld je aan voor de nieuwsbrief