Bedankt voor dit bezoek. Viruswaarheid gaat door als Voorwaarheid!

Farmalobby in het Europees en Nederlands parlement

Door Willem Engel

 

Dit artikel verscheen eerder op X.

H.S. Veldman (VVD) diende meerdere moties en voorstellen in. De belangrijkste daarvan is wel de motie van 26 maart 2020 over het opschorten van veiligheidseisen bij genetisch gemodificeerde organismen omwille van het versoepelen van vergunningen voor klinische proeven met gentherapie.

Ook de nota van 14 december 2020, eveneens van Veldman, is opmerkelijk. Hij haalt DNA-technieken aan en pleit voor een permanente verandering. (De voorwaardelijke toelatingen van de mRNA- en vectorinjecties werden afgegeven tussen 21 december 2020 en 11 maart 2021)

Pascal Canfin (Liste Renaissance, FR) had een leidende rol in het veranderen van de voorwaarden na de voorwaardelijke marketingautorisatie voor de vector- en mRNA-injecties. De veranderingen lijken te zijn ingegeven door onze rechtszaak in NL. Is er contact geweest met Canfin over de betreffende injecties vanuit de overheid of via vertegenwoordigers van de overheid (landsadvocaat of consultancybureaus)?

Op 13 juni 2020 werd er door een kopgroep van landen zijnde Nederland, Frankrijk, Italië en Duitsland een deal afgesloten met AstraZeneca, een geneesmiddelenproducent die een injectie tegen COVID-19 ontwikkelde gebaseerd op een adenovector, wat zowel genetische modificatie als gentherapie is.

Op 17 juni 2020 werd er een Verordening voorgesteld (2020/1043) waarmee op Europees niveau de veiligheidseisen enorm werden versoepeld, waarmee genetisch gemodificeerde organismen mochten worden gebruikt voor klinisch onderzoek EN gebruik van deze middelen na het onderzoek.

Ook op 17 juni 2020 werd er een communiqué uitgevaardigd met de titel ”EU strategy for covid 19 vaccines” , waarbij de deal van 13 juni 2020 van de eerder genoemde 4 landen werd overgenomen.

Door nationaal(Janssen) en Europees(Janssen, Astra, Pfizer, Moderna) de wet aan te passen werden de investeringen die zijn gedaan in de vaccindeal van 13 juni 2020 ‘veilig’ gesteld door de kans op een vergunning aanmerkelijk te vergroten en te versnellen.

Is er vanuit de Nederlandse overheid contact geweest met Pascal Canfin (Liste Renaissance, Fr) In de periode 2019-2021?

Is er contact geweest vanuit een van de eerder genoemde farmaceuten of hun vertegenwoordigers met Veldman en/of Canfin in de periode 2019-2021?

Dat Verordening 2020/1043 onrechtmatig was en inmiddels is teruggetrokken is in onderstaande bronnen te lezen:

Klinische proeven met GMO’s mogen dus niet meer, MAAR de middelen worden nog steeds gebruikt omdat deze niet-wetgevende wet(?) nog steeds niet is teruggetrokken.

De eerste versie bevatte alleen de toevoeging coronavirus. Canfin heeft na 9 maart 2021 hier waarschijnlijk eigenhandig ‘coding sequence’ aan toegevoegd, ook wel gentherapie genaamd.

De vergunningen werden toegewezen tussen 21 december 2020 en 11 maart 2021 (Pfizer, Moderna, Astra en Janssen). Deze ‘wet’ werd pas van kracht in mei 2021, daarmee zijn alle marketingautorisaties sowieso nietig.

Deze papertrail staat vast; we hebben twee verdachten, Veldman en en Canfin, die toevallig ook in dezelfde Europese fractie zitten: Renew Europe, de partij die via Van Baalen en Verhofstadt een groot aandeel heeft in de oorlog in Oekraïne, volledig voor de EU is en het klimaatverhaal pusht. Ook Rutte en Macron zijn lid van deze club.

We mogen de Croo niet vergeten. Naast het contact met een Italiaanse pornoster van wie hij het nummer verkreeg door zijn minister van Telecommunicatie opdracht te geven dit te achterhalen, was hij als minister van Financiën belast met de vergunning en lobby om Pfizer een fabriek te gunnen in het Belgische Puurs. Dat lukte, dus werd hij als chantabele en brave loopjongen tot minister-president gemaakt.

In deze video-uitzending bespreek ik hoe dit precies in elkaar zit.

Alle reden om een strafrechtelijk onderzoek naar Renew Europe Group te starten.

Meld je aan voor de nieuwsbrief