Bedankt voor dit bezoek. Viruswaarheid gaat door als Voorwaarheid!

Over VoorBalans

VoorBalans is een collectief van coaches en therapeuten werkend vanuit een holistisch perspectief, waarbij de mens als geheel wordt gezien en benaderd. Dit collectief is opgericht omdat er in de samenleving een toenemende behoefte is aan psychische ondersteuning. Middels VoorBalans hopen we aan deze vraag tegemoet te komen en passende hulp te bieden, zonder lange wachtlijsten.

 

Kernwaarden

De kernwaarden van VoorBalans zijn respect, gelijkwaardigheid en verbinding. De hulpverleners die deel uitmaken van dit collectief werken mensgericht, met een open mind én hart! Je bent welkom, ongeacht je visie op de wereldproblematiek of je standpunt in het coronabeleid.

 

Hulpvragen

Bij ons kun je terecht voor hulp bij angst, stress, burn-out, depressie en trauma en tevens voor begeleiding in bewustzijnsontwikkeling en zingevingsvraagstukken. Via deze website kun je zelf contact zoeken met een hulpverlener die bij jou past.

 

Onze hulpverleners

Je hebt keuze uit diverse soorten behandelaars. w.o. gelukscoach, kindercoach, stressbegeleider, traumatherapeut, hypnotherapeut etc. Van iedere aangesloten behandelaar vind je onder het kopje ‘onze professionals’ een link naar diens website of contactgegevens. Daar kun je meer informatie vinden en – als je dat wilt – meteen een afspraak maken.

 

Let op

Het algemene emailadres van VoorWaarheid is niet bedoeld om een hulpvraag te deponeren. Dat kan alleen rechtstreeks bij de aangesloten hulpverleners.

 

Crisis

Neem in geval van crisis altijd contact op met je huisarts.

 

Tot slot

Blijf niet doorlopen met je klachten, je hebt meer invloed dan je denkt… Ons team van professionals staat voor jou klaar om jou te helpen weer in balans te komen!

 

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief