Bedankt voor dit bezoek. Viruswaarheid gaat door als Voorwaarheid!

De veiligheidsrisico’s van vaccins die iedereen kan zien – behalve dus de vermeende misdadigers bij de CDC & FDA

Onderstaand artikel is vertaald. Hier vindt u de originele versie.

 

Monitoren na vermarkten lijkt te hebben gefaald. Dat ziet iedereen. Wat nu?

 

Door James Lyons-Weiler

Steve Kirsch is geen wetenschapper. Hij is een serie-ondernemer. Maar hij heeft een paar vragen voor die commissies van het CDC en de FDA die COVID-19 vaccins hebben aanbevolen en goedgekeurd. Vragen zoals:

  1. Als hij al het veiligheidsrisico in het verhoogd aantal sterfgevallen in de VAERS-data opmerkt, waarom kunnen zij dat niet?
  2. Als de Duitse toppatholoog Dr. Peter Schirmacher kan vaststellen dat ten minste 30% van de autopies die hij verrichtte op mensen die onmiddellijk na hun COVID-19 inenting stierven daadwerkelijk door het vaccin overleden, hoe kan het dan dat het CDC geen enkel geval van overlijden constateert in de > 14.000 sterfgevallen na COVID-19 vaccinatie, die aan het VAERS zijn gerapporteerd?
  3. Waarom konden de FDA en het CDC, zelfs nadat zij op de veiligheidsrisico’s waren gewezen, deze nog steeds niet zien?

De conclusie van Steve is dat de commissieleden die voor goedkeuring van het COVID-19 vaccin en de boosters stemden, zouden moeten aftreden. 

Dat is in lijn met mijn aanbeveling dat de loopbaanadministrateurs bij het CDC en de FDA – die toezicht hielden op de opmars naar het volledig regulatorisch inrekenen van het CDC, FDA, NIAID, en, nu ik toch bezig ben, het EPA – ook hun koffers zouden moeten pakken en huiswaarts gaan.

Het veiligheidsrisico, zoals het wordt genoemd, werd onlangs ook beschreven door Dr. Josh Geutzkow, in het online tijdschrift van Robert F. Kennedy, Jr., The Defender.

Dezelfde veiligheidsbevindingen zullen worden gepubliceerd in het tijdschrift Science, Public Health Policy & the Law, in een peer-reviewed artikel van Dr. Jessica Rose. Haar uitgebreide, diepgaande studie werd na peer-review gepubliceerd; niet als persbericht, zoals zoveel van de ‘vaccinwetenschap’ gepubliceerd door Moderna en Pfizer (voor zover ik weet, is Pfizers dieronderzoek, dat ogenschijnlijk antilichaam afhankelijke versterking uitsluit, nog steeds niet gepubliceerd in een peer-reviewed tijdschrift). 

Moderna en Pfizer haastten zich met goed nieuws naar de pers, met persberichten die, zonder twijfel, in strijd waren met de SEC-vereisten voor “toekomstgerichte verklaringen”. Het patroon van “opkloppen en droppen” was duidelijk; de CEO van Moderna verkocht een aantal keren de helft van zijn aandelen na een positief getint persbericht. Deze gebeurtenissen zijn goed gedocumenteerd door de mainstream media.

Terug naar Steve Kirsch. In een zeer heldere en logische presentatie bespreekt hij gegevens die de massaal verhoogde aantallen gevallen van longembolie, diep veneuze trombose, hersenbloeding, multi-orgaanfalen, Guillain-Barré syndroom, blindheid, en afasie (onvermogen om te spreken) aantonen.

Steve bundelt zijn bijdragen aan een rationeel discours over de veiligheid en werkzaamheid van het COVID-19 vaccin hier (Vaccin Bronnen).

Hier is de link naar de presentatie van Steve op Rumble: CDC and FDA vaccine committee members should resign for failing to spot safety signals. Abonneer u, via de knop eronder, op deze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Als panels die over [de toelating van] vaccins stemmen veiligheidssignalen negeren, en als het CDC de stemuitslag van het FDA negeert (zoals ze bij de boosters deden), dan hebben we duidelijk een probleem: regelgeving is volledig doof voor schade door vaccins en moet worden bijgesteld. 

Het is rationeel om sceptisch te zijn over vaccins, wanneer veiligheidsbevindingen waarvan verwacht kan worden dat ze miljoenen mensen negatief beïnvloeden, worden verdoezeld en genegeerd. Het is redelijk om op te staan tegen onwettig volksgezondheidsbeleid, als dat beleid voorschrijft aan welke wetenschap het meeste gewicht moet worden toegekend.

Het is irrationeel om door te gaan met een vaccinatie- en boosterprogramma met vaccins waarvan de werkzaamheid zo snel is afgenomen, als gevolg van door de vaccins veroorzaakte selectieve druk op het spike-eiwit – voor Moderna en Pfizer de enige antigenenbron, een probleem waarvoor zowel vaccinologen (zoals Dr. Greg Poland), als vaccin-sceptici waarschuwen. 

Data die de werkzaamheid aantonen tegen uitgestorven varianten zijn ten ene male niet indrukwekkend en misleidend voor het volksgezondheidsbeleid, de aanbevelingen van artsen en de persoonlijke geïnformeerde toestemming van patiënten.

Steve is een gepassioneerde stem wiens aanbevelingen het nu stopzetten van het vaccinatieprogramma behelst en de oproep aan commissieleden om in schaamte af te treden – nu. Hij kan dit niet in zijn eentje voor elkaar krijgen.

Deel dit artikel met uw volksvertegenwoordigers en senatoren en EIS DE HOORZITTING waarop wij hebben aangedrongen – houd Fauci, Marks, Collins en Walensky en hun ondergeschikten verantwoordelijk voor hun mislukte en verkeerde aanpak van COVID-19. Ik onderschrijf de oproep van Steve en vraag u om HUN ONTSLAG TE EISEN en ervoor te ijveren dat rationele artsen en wetenschappers hun plaats innemen.

“The False Narrative Take Down” video’s van Steve Kirsch zullen zeker een steeds belangrijkere reguliere bron van informatie worden. Zorg ervoor dat u zijn output volgt, liket en doorstuurt.

Onderzoek door Dr. Rose, gefinancierd door het publiek via IPAK, is nu gepubliceerd en bevat tevens het bewijs dat de CDC, in de tijd dat belangrijk beleid werd overwogen, meer rapporten achterhield over ernstige bijwerkingen na COVID-19 vaccinatie, dan over milde bijwerkingen. Deze fraude moet naar voren worden gebracht in een hoorzitting van de Senaat. Stuur dit artikel door en vertel de wereld wat we weten: individuen hebben opnieuw frauduleus biomedisch onderzoek uitgevoerd, gebruikmakend van overheidsgeld, wat overigens een misdrijf is.

Als u bij de CDC werkt, of gewerkt hebt, en deze misdaden hebt begaan, wees dan gewaarschuwd: het door ons bij het Hooggerechtshof aangevraagde onderzoek naar de vraag of de CDC de juiste procedures heeft gevolgd, overeenkomstig de mandaten en regels van de Senaat met betrekking tot CDC-werkzaamheden, zal toegang hebben tot dezelfde, in ons bezit zijnde, gegevens, waaruit blijkt welke misdaden zijn begaan. U zult worden veroordeeld en ter verantwoording worden geroepen door de bevolking van de Verenigde Staten van Amerika. Plan dienovereenkomstig.

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief