Bedankt voor dit bezoek. Viruswaarheid gaat door als Voorwaarheid!

Bizar (snel)herstel

Mijn naam is Michael Goossen,

 

ik ben 42 jaar, getrouwd en heb 5 kinderen. Ik ben normaal gesproken in goede conditie, hou me bezig met voeding en sport minimaal 3 x in de week op de sportschool of buiten.

Begin December teste mijn vrouw d.m.v. een zelftest positief op covid-19, ze was er een weekend goed ziek van, maar herstelde redelijk snel en goed door haar eigen immuunsysteem.

Ik werd in diezelfde week ook wat slechter te pas, maar de zelftesten wezen iedere keer negatief, waardoor ik bleef doorwerken aangezien ik een eigen bedrijf heb.

Ik voelde wel dat ik een “griepje”onder de leden had, maar door paracetamol en ibuprofen was het prima werkbaar!

De vrijdag, nadat ik de dag gewoon had gewerkt kwam ik thuis en begon me slechter te voelen, de hoofdpijn en koorts namen toe.

Maandag contact gezocht met de huisarts, wij zijn niet gevaccineerd, hebben geen QR-CODE en willen  uit ‘het controle systeem’ blijven.

Hierdoor was het al erg lastig om een afspraak te krijgen voor onderzoek, uiteindelijk mocht ik langskomen zonder GGD test, hieruit bleek dat ik verhoogde ontstekingswaarden had en werd een amoxiline kuur voorgeschreven in combinatie met paracetamol.

Maar de week vorderde en ik knapte totaal niet op, de koorts bleef hoog en ik werd slechter te pas, een zelftest sloeg positief uit, dus covid-19!

De donderdag was het dieptepunt met een Saturatie (zuurstofgehalte)van 86%, hoge koorts en aanhoudende hoofdpijn, toen heb ik een mail gestuurd naar de site van Zelfzorgcovid19 met de vraag of zij me konden helpen.

Ik kreeg snel een reactie en kort na het invullen van het hulpvraagformulier een telefoontje van een aangesloten arts.

Er werd een totaal behandelplan voorgeschreven waarvan ivermectine een belangrijk onderdeel was, in combinatie met andere medicijnen en vitaminen in hoge dosering om het eigen immuunsysteem te stimuleren.

Die donderdag starte ik om 13:30u met de behandeling en om 14:00u zei ik tegen mijn vrouw: “ of het is een placebo effect ,maar de intense hoofdpijn is weg!” Twee uur later kreeg ik enorme eerlust en de koorts zakte vrij snel weg!

Mijn zuurstofgehalte in het bloed nam toe en het herstel trad bovenverwachting snel in, ongelofelijk!.

De dagen erop de behandeling nauwkeurig gevolgd, en de maandag weer langzaam begonnen met werken, dit was 4 dagen nadat ik zo doodziek was!

In de weken erna ben ik volledig hersteld en inmiddels sport en beweeg ik weer als vanouds dankzij de ( in mijn ogen ) goede behandelmethode!..

Nadien hebben meerdere vrienden en kennissen gebruik gemaakt van de site van Zelfzorgcovid19, en allemaal met hetzelfde verbluffende resultaat!

Mijn, en onze dank is zeer groot voor het uitstekende werk wat jullie verrichten.

Vriendelijke groet,Godszegen

Michael Goossen.

Meld je aan voor de nieuwsbrief