Bedankt voor dit bezoek. Viruswaarheid gaat door als Voorwaarheid!

CNN verrast door succes van HCQ : sterfte reductie van 50%

Maandenlang heeft CNN beweerd dat HCQ niet werkt en geassocieerd is met een grotere kans om te sterven. Op vrijdagnacht kwam CNN met een opmerkelijke tweet met de tekst : “Een verrassend nieuw onderzoek concludeert dat het omstreden malariamiddel HCQ patiënten in het ziekenhuis heeft geholpen om te overleven”.

Bron: https://saraacarter.com/cnn-has-slammed-the-usage-of-hydroxychloroquine-for-months-until-it-reversed-course-in-an-early-morning-tweet/

Het nieuwe onderzoek observeerde 2541 patiënten in verschillende ziekenhuizen van het Henry Ford Health System in Michigan.

Link naar het onderzoek: https://www.henryford.com/news/2020/07/hydro-treatment-study

Van de  patiënten die geen hydroxychloroquine kregen stierf 26% in vergelijking met 13% van degene die het medicijn wel kregen.

Volgens CNN is het onderzoek verrassend omdat verschillende andere onderzoeken geen positief effect van HCQ vonden.

Dr Steven Kalkanis, CEO van de Henry Ford Medical Group, zei : “Het is belangrijk om op te merken dat dit onder de juiste omstandigheden een mogelijk levensreddend medicijn kan zijn voor patiënten.”

Dr Marcus Zervos zei dat er een belangrijk verschil was met andere onderzoeken. Hij merkte op dat een belangrijke factor is om de behandeling vroeg te beginnen.

“Om baat te hebben bij hydroxychloroquine moet de behandeling beginnen voordat patienten last krijgen van heftige immuunreacties die Covid patiënten kunnen krijgen”, zei Zervos tegen de pers.

Peter Navarro, handelsadviseur van het Witte Huis, zei tegen CNN dat “dit heel belangrijk is.”

“Dit medicijn kan letterlijk tienduizenden of misschien honderdduizenden Amerikaanse levens en wereldwijd misschien miljoenen levens redden”, zei Navarro.

Dit onderzoek zorgt er misschien voor dat een zeer effectieve remedie snel beschikbaar komt, los van politieke agenda’s.

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief