Bedankt voor dit bezoek. Viruswaarheid gaat door als Voorwaarheid!

De grootste bedreiging voor de menselijke samenleving is de ontkenning van HCQ

Een indringende ingezonden brief en zeer gedegen en uitgebreide HCQ rapportage van Kim-Caroline Grashoff

 

Begeleidende brief HCQ rapport

PDF2 – De Grootste Bedreiging Voor De Menselijke Samenleving Is De Ontkenning Van HCQ

 

Geachte lezer,

Op dit moment hebben desinformatie en dus de daaruit voortvloeiende angst een stevigere greep op mensen dan de werkelijkheid. Daar bovenop wordt er een “propagandaoorlog” gevoerd tegen het gebruik van het medicijn Hydroxychloroquine voor politieke (en financiële) doeleinden, niet gebaseerd op medische feiten.

De desinformatiecampagne blokkeert het off-label gebruik van dit medicijn, en nu zitten we in een pandemie met extreme gevolgen voor de economie en het welzijn van de bevolking, terwijl er een veilig en effectief  geneesmiddel is (en al die tijd is geweest).

Als gevolg daarvan worden niet alleen patiënten niet snel, effectief en veilig behandeld, maar sterven er nog steeds vele patiënten. Vele mensenlevens hadden bespaard kunnen blijven als men eerder bereid was geweest om naar Hydroxychloroquine te kijken.

Een van onze meest fundamentele en heilige rechten is het recht op medische vrijheid. Maar in het merkwaardige geval van hydroxychloroquine lijkt het erop dat de overheid, de media en de farmaceutische industrie met hand en tand hebben gevochten om het geneesmiddel niet beschikbaar te maken – ondanks het overweldigende bewijs dat het COVID-19 kan voorkomen en behandelen, zoals ik zal aantonen in bijgeleverd document:

“De Grootste Bedreiging Voor De Menselijke Samenleving Is De Ontkenning Van HCQ”

De beperking of het regelrechte verbod op Hydroxychloroquine wereldwijd is begonnen te barsten. Het zal binnenkort instorten, omdat het bewijs van zijn veiligheid en effectiviteit zo overweldigend is.

Hoe significant zou het nu zijn dat onze regering zou toegeven dat ze een fout hebben gemaakt en de relatie tussen de arts en de patiënt uit de weg gaat voor een medicijn dat al meer dan 60 jaar bestaat en dat aan meer dan 10 miljard mensen is voorgeschreven.

De gezondheidszorg is een uiterst persoonlijke beslissing die in handen moet blijven van het individu, niet van het collectief. Medische interventies zijn een persoonlijke beslissing waarbij de overheid zich absoluut niet met gang van zaken mag bemoeien.

Alle inspanningen om medische professionals en individuen die positieve resultaten hebben ervaren met HCQ het zwijgen op te leggen, moeten onmiddellijk stoppen. Het wordt tijd dat Nederlanders de mogelijkheid krijgen om hun eigen gezondheidsbeslissingen te nemen, in overleg met hun artsen, niet de media-aanhangers die waarschijnlijk niet het verschil kunnen zien tussen een stethoscoop en een microfoon.

Zodra mensen weer vrij zijn om hun eigen keuzes te maken, zullen ze dat doen, en zal de maatschappij zich gedurende ongeveer een maand kunnen normaliseren!

COVID-19 heeft zonder twijfel aangetoond dat vuile, rotte politiek vaak het gezond verstand, het medeleven en het fatsoen overstijgt, zelfs in levens- en doodssituaties.

Hier is een kritische vraag voor de media en politieke hypocrieten die hydroxychloroquine ontkennen:

“Hoeveel mensen moeten er sterven voordat veilige en levensvatbare behandelingen, zoals hydroxychloroquine, op grote schaal beschikbaar worden gesteld? “

Na het lezen van bijgeleverd document kun je niet meer terug vallen op; “ Ich habe es nicht gewusst”

Social distancing, het dragen van maskers, boetes en gevangenisstraffen uitdelen, het ontwrichten van een gehele samenleving en het wachten op een vaccin is geen strategie. Zeker niet nu we naar het “griep seizoen” toe gaan en er al hordes mensen thuis zitten in afwachting op de uitslag van een onbetrouwbare PCR test omdat ze een loopneus hebben.

Ik wacht op een reactie van u, nadat u bijgaand document PDF2 – De Grootste Bedreiging Voor De Menselijke Samenleving Is De Ontkenning Van HCQ heeft gelezen en zelf tot het oordeel komt dat het tijd is om Hydroxychloroquine in te zetten.

Met zeer gezonde groet,

Kim-Caroline Grashoff

“78% of coronavirus-related deaths in Europe could have been prevented if European states reflected Morocco’s chloroquinestrategy”, said Zemmour, the country’s leading scientist. “It would not be incomprehensible that European officials would not consult their Moroccan counterparts to learn” he said. “If Europe repeats the same mistake, he continued “we can no longer say that it is a surprise…it would be criminal”.

 

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief