Bedankt voor dit bezoek. Viruswaarheid gaat door als Voorwaarheid!

Dokter Brian Tyson geneest 100% van zijn 1900 COVID-19 patiënten – Vaccin is onnodig!

Veel artsen hebben al aangetoond dat vroege behandeling zeer belangrijk is bij COVID-19. Dokter Brian Tyson uit Californië heeft hiermee zelfs 100% succes behaald.

Hij heeft 1900 COVID-19 patiënten behandeld en hiervan is niemand gestorven.

Slechts één patiënt heeft kort in het ziekenhuis gelegen. Dokter Tyson gebruikt het Zelenko protool (hydroxychloroquine,azitromycine en zink).

Gebaseerd op de leeftijdsopbouw en groepsgrootte was de statistische verwachting dat er 13 patiënten zouden overlijden. Volgens statistische berekeningen is de kans dat de behandeling werkt 99,9% (p=0,001).

 

 

De combinatie hydroxychloroquine en azitromycine word vaak als risico bestempeld omdat dit tot hartritmestoornissen zou kunnen leiden. Onderzoek heeft aangetoond dat dit bij vroege behandeling praktisch gezien nooit een serieus probleem oplevert. Vanuit veiligheidsoverwegingen heeft dokter Tyson ervoor gekozen om mensen met een verhoogd risico op hartritmestoornissen een andere combinatie van medicijnen voor te schrijven.

Bij patiënten met een verhoogde kans op hartritmestoornissen gebruikte hij de combinatie hydroxychloroquine, doxycycline en zink.

Deze combinatie is eveneens 100% succesvol gebleken. Een prima alternatief dus om bezwaren over veiligheid weg te nemen.

Bovendien verklaart Tyson dat door grootschalige inzet van hydroxychloroquine 75-80% van de COVID-19-sterfte te voorkomen was geweest en dat een vaccin volstrekt onnodig is: de medicatie is veilig en effectief.

Hieronder is een interview met dokter Brian Tyson te zien.  De vertaling is gedaan door Alex Leliveld.

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief