Bedankt voor dit bezoek. Viruswaarheid gaat door als Voorwaarheid!

IC in 48 uur leeg met geïnhaleerde budesonide

Dokter Richard Bartlett uit Texas gebruikt de ontstekingsremmer budesonide via een vernevelaar om COVID-19 patiënten te behandelen. Hij heeft inmiddels honderden patiënten met 100% succes behandeld. Zijn “Silver Bullet” protocol word inmiddels gebruikt door doktoren in Arizona, Louisiana, Tennessee en Texas. Een ziekenhuis in San Antonio heeft de IC met deze behandeling binnen 48 uur leeg gekregen. Volgens Bartlett is angst voor een tekort aan ziekenhuisbedden hierdoor niet meer nodig.

Bartlett is kritisch over de aanpak die de overheid gekozen heeft voor de behandeling van COVID-19 patiënten..

“Wat er is gebeurd is dat de overheid een strategie om met COVID om te gaan heeft opgelegd aan onze gezondheidszorg. Ons is verteld om COVID pas te behandelen als de patiënt bijna dood is, pas als het huis voor 2/3 is afgebrand”.

Bartlett zegt dat die strategie niet werkt. Al tientallen jaren levert vroege behandeling van ziektes de beste resultaten op. Het lage sterftecijfers in landen als Zuid Korea, Taiwan en Japan is volgens hem te danken aan vroege behandeling met effectieve medicijnen.

“Zij doen onderzoek naar wat werkt, maar laten de mensen niet doodgaan in afwachting van het onderzoek”.

Een onderzoek dat op 15 Juni 2020 in preprint gepubliceerd is concludeerde eveneens dat COPD patiënten door het gebruik van geïnhaleerde corticosteroïden een kleinere kans hebben op COVID-19. Bron: https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2020.06.13.149039v2

Bekijk de video met ondertiteling op Youtube of Bitchute

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief