Bedankt voor dit bezoek. Viruswaarheid gaat door als Voorwaarheid!

#ikdoeweernormaal

Er is goed werkende veilige medicatie waarom dan kiezen voor een slecht getest (onveilig) vaccin?

 

Een vaccin wat slechts voor 1 op elke 256 mensen (NNV = Nr Needed to Vaccinate) daadwerkelijk COVID-19 voorkomt en ook nog eens potentieel heel gevaarlijk is vanwege de vele mogelijke bijwerkingen (zie dit FDA rapport) en de ondeugdelijke test protocollen (zie dit rapport van een fabrikant (link werkt niet meer)). Verder is het vaccin disproportioneel want de Infection Fatality Rate is slechts 0,23% en irrationeel want de maatregelen blijven gewoon van kracht.

 

Mogelijke bijwerkingen:

 

Ondeugdelijke test protocollen (samenvatting door arts):

“Het Pfizer covid-vaccin is goedgekeurd in de UK en begint volgende week. Wat Pfizer NIET heeft verstrekt: de ingrediënten, de gegevens over de resultaten, een onafhankelijk peer-reviewed onderzoek! Om u het lezen van het studieontwerp te besparen, volgt hier de samenvatting:

  • Het vaccin is NIET getest op kinderen, zwangere vrouwen, mensen die medicijnen gebruiken en personen met comorbiditeit (toch is het plan dat al bovenstaande groepen het vaccin krijgen)
  • Pfizer is niet van plan om de resultaatgegevens voor nog eens twee jaar vrij te geven voor onafhankelijk onderzoek
  • Pfizer beoordeelde de vaccinreacties niet bij alle 43.000 deelnemers (slechts een willekeurige subgroep van 8000)
  • Pfizer meldde alleen ernstige reacties die optraden bij meer dan 2% (860 mensen). Met andere woorden, als 800 mensen een ernstige immuunreactie hadden opgelopen, hoefden ze dit niet te melden omdat het bij minder dan 2% voorkwam !!
  • Pfizer zal het onderzoek niet indienen voor peer review totdat ze hun analyse van veiligheidsgegevens hebben voltooid. Laat dat maar doordringen – het vaccin is goedgekeurd en ze zijn nog niet klaar met het analyseren van de gegevens
  • Ze hebben GEEN aansprakelijkheid voor letsel of overlijden”

 

De wetenschappers Dr. Wodarg en Dr. Yeadon zijn een petitie begonnen: http://stoppfizer.org/

 

De vorige poster over de huisarts in de hoofdrol heeft gezorgd voor flink wat aandacht in allerlei media waaronder in de krant Gezond Verstand.

 

Een nieuwe poster zet deze zaken nog eens op een rij, reden genoeg om te zeggen #ikdoeweernormaal want de Corona crises is voorbij mits de medicatie in een vroeg stadium mag worden toegepast. ikdoeweernormaalposter.

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief