Bedankt voor dit bezoek. Viruswaarheid gaat door als Voorwaarheid!

In New York heeft de arts Vladimir Zelenko in de frontlinie van de Covid-19-epidemie gestaan.

“De sleutel tot het succes van Zelenko was niet wachten op testresultaten. “Ik ben begonnen met een behandeling op basis van klinische verdenking, zelfs zonder bevestigende test,” zei hij. “Ik deed de test als ik de test had, maar ik vertraagde de behandeling niet voor 72 uur om de resultaten te krijgen. Dat zijn de cruciale 72 uur. Als we vroegtijdig kunnen ingrijpen, kunnen we de virale belasting zodanig verminderen dat het gecompromitteerde immuunsysteem van de persoon de infectie daadwerkelijk kan opruimen zonder dat het acute respiratoire noodsyndroom of de longontsteking ontstaat”.

En de kosten van Zelenko’s protocol? Ongeveer 20 dollar. Hoe werkt het? Dr. Zelenko zegt dat het heel eenvoudig is. Zink staat erom bekend dat het de virale replicatie remt, omdat het een enzym in de cellen remt dat het virus toelaat zich te reproduceren. Het probleem met zink is dat het niet in onze cellen terechtkomt, maar hydroxychloroquine opent de deur en laat het zink binnen. Azithromycine (een antibioticum) is ook nodig, want als de longen door een infectie worden beschadigd, worden ze vatbaar voor bacteriële longontsteking. Het azithromycine werkt als een bewaker bij de deur, dus als bacteriën proberen binnen te komen, worden ze gedood voordat ze zich kunnen vastgrijpen.”

“Het is de belichaming van het kwaad om politiek en winst voor het menselijk leven te plaatsen,” zei Zelenko. “Ik heb nultolerantie voor mensen die dat doen. Ze zijn irrelevant voor mij.”

“https://uncoverdc.com/2020/04/30/medical-misinformation-part-1-hydroxychloroquine/”

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief