Bedankt voor dit bezoek. Viruswaarheid gaat door als Voorwaarheid!

Nieuwe testimonials…via social media

Hierbij wil ik u kort laten weten dat ik zeer dankbaar ben voor het telefonisch consult, na doorverwijzing van artsen covid collectief, met een arts van zelfzorgcovid19.nl. Ik ben 4 weken geleden behoorlijk ziek geweest en was bij de ggd positief getest. Omdat ik qua herstel geen vooruitgang boekte was ik ten einde raad. Helemaal toen mijn huisarts het over ziekenhuis beademing had heb ik zo snel mogelijk met jullie zelfzorg-covid platform contact gezocht. Er volgde een vriendelijk telefonisch consult. Qua medicatie kreeg ik ivermectine en aspirine voorgeschreven. Ook de adviezen over aanvullende supplementen zijn een eye opener. Nadat ik begon met ivermectine en aspirine knapte ik na vier dagen zienderogen op. Het allerfijnste was dat de Benauwdheid was verdwenen.
Met vriendelijke groet,
Louise van der Zwaag

Ik ben ex longkanker patiënt (niet roker) en positief getest met corona. Dankzij het zelfzorgcovid19 team – Artsen én Apotheker – gewoon thuis kunnen blijven uitzieken mét de nodige medicatie want ik had een erg lage SPO2. Ik voelde me superellendig en zwak en na 1 dag medicatie al véél beter! Het lijkt een wondertje… Ik ben alvast een fan en zal jullie door dik en dun blijven steunen ?
Karen Massin

Wij zijn geholpen met Ivermectine! Eerste week goed ziek, hoopte op te knappen maar we werden de tweede week zieker en zieker. Saturatie van mijn man was flink zakkende. Na 5 dagen HET medicijn en langzaam knapte hij/wij weer op. Nog steeds herstellende maar komt weer goed!
Esther

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief