Bedankt voor dit bezoek. Viruswaarheid gaat door als Voorwaarheid!

Testimonial: dhr. J. Theune (56) uit Zeeland geneest (na 2 weken ziek zijn) binnen enkele dagen van COVID-19 met Ivermectine.

Wat een goed initiatief. Laat ik beginnen te vertellen dat ik 56 jaar oud ben en sinds mijn 34e heb ik diabetes type 1.

Hierbij mijn bevindingen:

 

KLACHTEN

Mijn vrouw kreeg in de loop van maandag 12 juli klachten en een zelftest gaf eind maandagmiddag aan dat zij positief was. Mijn zelftest was overigens negatief.

Dinsdagmorgen voelde ik me echter ook niet lekker. Ik kreeg rillingen en heb me samen met mijn vrouw dinsdagmiddag laten testen bij de GGD.

Woensdag kregen we de uitslag dat we beiden positief waren.

 

ZIEKTEVERLOOP

Mijn klachten bestonden de eerste dag (dinsdag) uit rillingen, verhoging/koorts, kortademigheid na traplopen en vooral heel snel moe.

Ondanks de klachten heb ik nog wel  tot de 10e dag thuis kunnen doorwerken.

Daarna werden de klachten zoals koorts, hoofdpijn en vooral de moeheid te veel om nog langer door te kunnen werken. Dus heb ik me na anderhalve week ziek gemeld.

 

ANDERE MIDDELEN

De site Zelfzorgcovid19.nl volgde ik al langere tijd, daarom wist ik welke middelen ik moest aanschaffen.

Al langere tijd slikte ik vitamime C en D en dat heb ik toen ik positief getest was aangevuld met Quercetine, Selenium en Zink.

 

IVERMECTINE

Omdat ik koorts bleef houden en niet echt opknapte, en ik met mijn diabetes type 1 toch in de risicogroep zit, heb ik het formulier ingevuld op de site van Zelfzorgcovid.

Vervolgens werd ik gebeld door een arts die schreef een recept voor Ivermectine wat ik moest indienen bij een door de arts opgegeven apotheek.

Op zaterdag 24 juli kreeg ik de Ivermectine via de post toegestuurd. Diezelfde dag nog heb ik de door de arts voorgeschreven hoeveelheid tabletten ingenomen en op dag 3 na ontvangst nog een keer.

Opvallend was dat de klachten vanaf dag 1 al verminderden en de dagen daarna knapte ik steeds verder op. Maandag 2 augustus was ik gelukkig weer in staat om naar mijn werk te gaan.

Met een dankbaar hart fiets ik weer iedere dag 14 kilometer heen en terug van mijn werk.

 

PERSOONLIJKE WENS

Ik bid tot God dat hij dit initiatief zal zegenen en dat er mensen geholpen mogen worden door Ivermectine.

De HEERE zegene u en behoede u!

De HEERE doe Zijn aangezicht over u lichten en zij u genadig!

De HEERE verheffe Zijn aangezicht over u en geve u vrede!

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief