Bedankt voor dit bezoek. Viruswaarheid gaat door als Voorwaarheid!

Testimonial: haar man overleden in ziekenhuis; vrouw(49) zelf wel genezen

Ik was samen met mijn man ziek. Hij is naar het ziekenhuis gebracht en kwam na een aantal dagen op de IC terecht. Voor hem is de ivermectine helaas te laat gekomen. Hij was toen al slapende op de IC en ik heb het meerdere malen gevraagd aan de artsen maar ze wilden het echt niet geven. Ze wilde graag de protocollen aanhouden en het zou leverschade geven. Helaas is hij na 3 weken IC verblijf overleden.

Hierbij mijn eigen verklaring.

 

KLACHTEN:

Ik ben een vrouw van 49, longpatiënt, ik heb sarcoïdose. En ben verder gezond.

Ik werd ziek, het voelde als de griep. Spierpijn op mijn rug en aan de onderkant van mijn voeten. Geen eetlust en moest hoesten. Ik had weinig energie zoals je bij de griep ook hebt. Ik liet de hond uit maar kwam na 15 meter weer terug, buiten adem en het zweet op mijn rug.

Mijn saturatie was erg laag. Het schommelde tussen de 78/79/82/83.

 

ANDERE MIDDELEN:

Ik nam alle supplementen die op jullie website staan. Ik deed de Wim Hof ademhaling en de saturatie meter ging omhoog. Dus dat werkte goed voor mij.

 

ZIEKTEVERLOOP:

 

IVERMECTINE:

Na 1,5 week heb ik contact gehad met de arts en kreeg ik de Ivermectine. Op dag 3 dat ik het innam werd ik heel erg moe en had ik wat gerommel in mijn buik.
Daarna begon ik me een stuk beter te voelen en kreeg ik meer energie en kon ik weer hele stukken lopen met de hond. Precies een week daarna was ik samen met anderen 46 m2 tegels uit de grond aan het halen om in de auto te leggen. Ik had niet verwacht dat ik dit zou kunnen op zo’n korte termijn en was erg verbaasd dat ik dit kon.
Een week later heb ik gevraagd aan mijn huisarts of ze naar mijn longen wilde luisteren en deze klonken normaal.

Ik heb zelfs het idee dat ik nu minder snel moe ben (door mijn sarcoïdose) als ik de trap op loop dan voordat ik ziek werd.

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief